Pevačica otkrila da sve prašta…

Nataša Bekvalac je gostovala u emisiji „Bulevar u 5 do 5″ na B92 u kojoj je promovisala svoju novu pesmu „Najgora“, a koja je „digla“ mnogo prašine na društevnim mrežama nakon prvog izvođenja u „X Faktoru“.

Ipak ona je sve te loše komentare oprostila, jer kako kaže mora da opravda svoj nadimak koji su joj nadenuli na Tviteru – Presveta.

– Pesmu je za mene napisao Braja nakon tri godine. I u njoj se oseća iskrenost, iako nije skroz autobiografska. U dahu sam je otpevala i snimili smo je baš brzo – kaže Bekvalčeva i dodaje da je nisu pogodili komentari na Tviteru da joj frizura koju je nosila na tom nastupu „loše stoji“.

– Stvar ličnog ukusa. Malo sam promenila, ali evo opet sam ona stara, pa neka odahnu. Inače, to vam je kao u šoubiznisu, dobro je i kada neko kaže da mu se nešto baš dopada i da mu je odvratno. Tako to funkcioniše – tvrdi Nataša.

natasa bekvalac

Pevačica je otkrila da je od početka godine „dala“ samo četiri intervjua i da „nije ona kriva“ što mnogi tvrde da je stalno u medijima.
– Uglavom izmišljaju priče o meni i plasiraju neistine. Retke su emisije u kojim volim da gostujem, a tako je i sa novinama – kaže Nataša.

Svoj ljubavni život nije želela da komenatriše, ali je objasnila da je ljubav njen veliki pokretač u životu i da joj je jako bitna.

Balkan lifestyle/Vesti-online

Ostavi poruku