Maneken Filip Panajotović smuvao se sa bivšom devojkom svog nekadašnjeg dobrog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića! Naime, atraktivna studentkinja Mina Dobrosavljević, koja je više od godinu dana bila u vezi sa Vladom i kojeg je, kako se pisalo, ostavila zbog prevare, sve češće je u Filipovom društvu, a kako naš dobro obavešten izvor tvrdi, Stanojevićeva bivša devojka i njegov bivši prijatelj su u vezi, ali ne žele to da potvrde!

– Filip sve češće izlazi u klub u kome Mina radi kao hostesa. Njih dvoje su se upoznali dok se ona zabavljala sa Vladom, u to vreme su i njih dvojica bili dobri drugari, a prijateljstvo su prekinuli posle njegovog izlaska sa „Farme“ – kaže naš izvor i dodaje da su Filip i Mina u poslednje vreme sve češće zajedno u javnosti.

– Oni su nekoliko puta viđeni zajedno i sve vreme su bili posvećeni jedno drugom, iako su bili u većem društvu. Tvrde da su samo drugari, ali im niko ne veruje, a i Filip objavljuje njihove zajedničke fotografije. Razmuljivo je da ne žele da pričaju kako su u vezi, jer bi to neki protumačili kao da se svete Vladi, što im nije namera – priča izvor upućen u ovaj ljubavni trougao.

Nedavno je Vlada na televiziji izjavio kako i dalje gaji emocije prema Mini i kako bi voleo da se pomire, ali zna da mu ona neće popusti i oprosti! Kada smo ga pozvali povodom naših saznanja da je njegova bivša u vezi sa Filipom, on nije bio raspoložen za priču.

vlada stanojevic sa devojkom

– Ostavite devojku na miru – rekao nam je voditelj, a kada smo mu rekli da su naše informacije pouzdane, dodao je:
– Pitajte njega, pitajte nju. Ona je hostesa, on je izašao i fotograf ih je pitao da ih slika i uslikao ih je. Ona mi je bivša devojka, a s njim sam se družio i normalno je da se poznaju – ljutit je Stanojević.
Pozvali smo i Filipa, a on nam je s osmehom rekao kako mu je Mina samo prijateljica.

– Mina i ja smo dobri drugari i samo smo se fotografisali to veče. Slika je pozerska, a Vlada je moj bivši drugar o kom mislim sve najlepše. Između nas nema ništa – kaže Panajotović.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku