Maya Berović uveliko privodi kraju rad na novom cd-u, koji bi trebao da se pojavi krajem marta, početkom aprila.Kako se priča da će ovaj cd biti najbolji u njenoj dosadašnjoj karijeri, potrudili smo se da Vam premijerno predstavimo jedan deo pesme, koji će verovatno nositi naziv „Kokteli“.

Naime, ceo cd su uradili Marina Tucaković i Damir Handanović, a zanimljivo je da je Maya do sada pevala o alkoholnim pićima, pa se tako na njenom prvom cd-u nalazila pesma „Džin i limunada“, koju je takodje pisala Marina.Pored toga, Maya je jedna od retkih pevačica koja uopšte nekonzumira alkohol, ali zna ite kako da bude „oštra“ kada treba, što je na svojoj koži osetila ekipa emisije „Glamur“, koja se emituje na Hepi televiziji.

Maya ih je naime pustila u studio da snime kako izgleda radna atmosfera na snimanju novih pesama i dozvolila im je da snime jedan deo pesme, ali kako su oni insistirali na još jednoj strofi, Maya i Handanović su rešili da ih „Izbace“ iz studija.

Naravno, u pitanju je bila šala, a mi Vam ekskluzivno donosimo reči nove pesme, ali prilažemo i snimak emisije „Glamur“, kako biste čuli kako to sve zvuči.

„Hej, dosta mi je tuge u srcu mom i pesmama.
Hej, ti drugu ljubiš, dok ja vodim ljubav sad sa koktelima.
Avion sam za nju, tvoju malenu“!

A evo i kako to zvuči kada Maya odpeva.

Balkan lifestyle

Ostavi poruku