Popularni pevač Zdravko Čolić među svojim mnogobrojnim hitovima, pevao je o Nataši, Anđeli, Jasmini, Kristini a sada i o Esmi. Pesmu o Aleksadri, kako se inače zove njegova supruga, kaže pevaće kada ona to bude zaslužila.

– O ženi ću pevati kada zasluži – rekao je kroz smeh popularni Čola za „Exkluziv“ koji će na „Dan žena“ zapevati šveđankama u Malmeu ali kaže da će na taj koncert otputovati sam, bez svoje supruge.

Kao šarmer i pevač koji je oduvek osvojao ženska srca Zdravko je otkrio da se na svojim koncertima maksimalno posvećuje i daje ženama.

zdravko colic

– Ne branim se ja, puštam da me uzmu i raščerupaju- našalio se Čola koji sada zajedno sa svojom starijom ćerkom prolazi kroz pubertet i kako kaže, stoički ga podnosi iako bi možda trebao biti malo strožiji ali da njegova supruga tu odigra glavnu ulogu.

Zdravko ove godine proslavlja sa svojom suprugom 12 godina braka i 25 godina veze i otkriva da su za drugo dete on i Aleksandra priželjkivali dečaka ali je na svet došla ipak još jedna preslatka devojčica pa se šarmer složio da je ipak tako bilo suđeno.

Balkan lifestyle/Blic

Ostavi poruku