– Sada sam slobodan čovek i mogu da radim šta hoću, pa vi shvatite to kako vam drago. Srce mi je puno, eto – kaže Danijel Alibabić komentarišući svoj život posle braka sa Jovanom Nikolić.

Danijel Alibabić se nakon prvog ročišta u brakorazvodnoj parnici iz Crne Gore vratio u Beograd i kaže da mu je ipak žao što suprugu nije sreo u sudnici.

– Pojavio sam se na sudu, jer sam ja pokrenuo postupak i samo sam želeo da je vidim u sudnici. Ipak, ona nije došla, a kako nismo u kontaktu, ne znam zbog čega – kaže Alibabić.
Međutim, pevač dodaje da se oseća odlično i da i dalje veruje u brak.

– Jovana je bila epizoda u kojoj sam proverio svoju jačinu. Doći će bolja vremena i bolji ljudi. Nisam se uplašio braka, ali svadbu svakako neću organizovati. To je jedno ogromno maltretiranje, a ja sam se trudio da sve rasteretim i najviše posla sam preuzeo na sebe.

danijel i jovana

Na pitanje da li će njegova nova izabranica, za razliku od poslednje, morati da poseduje i kulinarske sposobnosti, on kaže.

– Ne postavljam nikakve uslove. Sendviči su malo bajata fora, ali stvarno ne mora da zna da kuva pasulj. Samo želim normalnu osobu – kaže Danijel kroz smeh.

Balkan lifestyle/Blic

Ostavi poruku