Uzimaju narodnjake: Čelnik „ružičaste televizije“ zabranio da se na njegovom kanalu emituje festival Saše Popovića, pa ga zamenio svojim.

Željko Mitrović Saši Popoviću zadao nov udarac.
Televizija Pink je ozbiljno rešila da postane vladar muzičkog tržišta u Srbiji. Željko Mitrović organizuje Pink festival, koji će se emitovati umesto Grand festivala u maju na njegovoj televiziji.

Počele pripreme

Na ovoj muzičkoj manifestaciji učestvovaće i narodnjaci. Ovaj potez, kaže naš dobro obavešteni izvor blizak „ružičastoj televiziji“ Željko je povukao jer nije hteo da dozvoli da se posle sukoba sa Sašom Popovićem, koji je zajedno s Brenom i Bobom Živojinovićem prodao 51 odsto „Granda“ SBB mreži, Grand festival tri dana prikazuje na njegovoj televiziji. Kao pravi „osvetnik“, osmislio je svoj festival, i izbacio Grandov sa svog programa, a njegov tim već je počeo s ozbiljnim pripremama za prvu manifestaciju ovakvog tipa u njihovoj organizaciji.

– U maju organizujemo Pink festival. Konkurs za nove neobjavljene pesme pop i folk muzike je u toku – saopštili su juče čelni ljudi televizije Pink preko društvene mreže Fejsbuk.

Učestvuju i „grandovci“

Rat između Mitrovića i Saše Popovića teško da će se uskoro završiti, a mnogi pevači ne znaju na koju će stranu. Onih 200 koji su potpisali ugovor s „Grandom“, kao i sve zvezde „Granda“, ne mogu da biraju jer je sada većinski vlasnik njihovih ugovora SBB mreža. Ipak, vrlo je moguće da će se na Pink festivalu pojaviti i velika imena iz Popovićeve produkcijske kuće.

– Mitrović će od jeseni na Pinku umesto „Grand šoua“, „Grand parade“ i „Zvezda Granda“ emitovati „Bravo šou“, „Deluks šou“ i „Pinkove zvezde“. Za nekoliko dana biće ukinuta emisija „Narod pita“, a sledeći udarac je festival na kojem će nastupiti najveće zvezde narodne i pop muzike – tvrdi izvor Kurira.

Iz „Granda“ su nam potvrdili da je njihov festival odložen za jesen.
– Festival je pomeren za jesen. Najverovatnije će biti emitovan na našem kablovskom kanalu – rekli su nam iz pr službe „Grand produkcije“.

Ostavi poruku