Naravno da postoje pravila. Sud nije scena. Oblačenje zahteva veliku dozu ozbiljnosti, tako da zaista vodim računa o tome, rekla je pevačica

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović je ispred sudnice stigla maksimalno doterana i nasmejana. Sačekala je suđenje za navodno nasilničko ponašanje prema Aleksandru Olareviću, ali je ročište odloženo zbog odsustva svog zeta, Predraga Ocokoljića.

Pevačica je otkrila da je i ona u poslednje vreme bila bolesna, pa je snimanje spota za pesmu „Dobro sam prošla“, stopirano.

„Bila sam prehlađena mesec i po dana i nikako da prezdravim, inače bi spot do sada bio realizovan“, rekla je Ceca.

Svojim elegantnim i decentnim odevanjima za ročišta, skoro uvek zasluži pozitivne kritike modnih komentatora.
„Naravno da postoje pravila. Sud nije scena. Oblačenje zahteva veliku dozu ozbiljnosti, tako da zaista vodim računa o tome“, smatra pevačica.

Ispred suda su je sačekali obožavaoci koji su je zatrpali poklonima u susret Danu žena.

„Ja sam navikla da mene moji fanovi uvek savršeno obraduju. Uvek su tu uz mene“, kaže i dodaje da su njeni fanovi uvek uz nju i kada ide na sud.

Ceca svoju turneju „Poziv“ nastavlja tačno na Dan žena. „Pauzirala sam, i mnogo sam se uželela scene. Na Dan žena sam u Frankfurtu, a koncert je već pre par dana rasprodat. Prezadovoljna sam, a sledeće nedelje sam u Šapcu“, rekla je Ceca ekipi Ekskluziva.

Ostavi poruku