Fudbalski genije, Lotar Mateus, objavio je autobiografiju pod nazivom „Sve ili ništa“ u kojoj je otvoreno pričao o celokupnom odnosu sa bivšom ženom i poznatom kreatorkom Marijanom Mateus, koju i krivi za njihov razvod.

Lotar Mateus je u svojoj autobiografiji ispričao svaki detalj veze sa Marijanom, od momenta kada su se upoznali pa sve do razvoda i slobodno priznao da upravo nju krivi za najveću grešku koju je počinio u svom životu, prenosi „Story.rs“.

Naime, ova fudbalska legenda najvećom greškom smatra to što je zbog Marijane raskinuo ugovor sa jedin brazilskim timom. Kako on objašnjava, dogovor između supružnika je bio da tokom njegovog angažmana u Brazilu Marijana dolazi svakog meseca u posetu, međutim ona je to učinila samo jednom, i to za vreme karnevala.

– Telefonski razgovori nisu mi ulivali nadu da će mi ona, kao što smo se dogovorili, dolaziti u posetu. Jednom prilikom se zaista potrudila i došla, ali samo zbog karnevala – napisao je Mateus.

Nakon ovoga, postalo mu je jasno da će morati da bira između braka i kluba, te je na taj način odbacio usamljenički život i profesiju kako bi se vratio porodici. Po povratku u Mađarsku, Lotar objašnjava da je njegova i Marijanina veza opstala još oko godinu dana,uz konstantne oscilacije u odnosu.

– Posle toga naš brak je doživeo konačni slom. Marijana će možda to pokušati da pripiše našim svađama. Ali zbog čega smo se svađali? Ona nije mogla da se skrasi na jednom mestu. Sve je bilo u redu dok je bilo po njenom. Ali kada bi bilo po mom, nastajali su problemi – kaže Lotar u svojoj knjizi.

Kap koja je prelila čašu predstavlja momenat kada Marijana nije pristala na zajedničko letovanje, već je svojom decom i jednom prijateljicom otišla u San Trope. Od tada je čitava situacija krenula vrtoglavom brzinom nizbrdo, do momenta kada se Lotar zaljubio u Lilijanu i otvoreno priznao sve Marijani.

Njih dvoje su živeli još četiri meseca pod istim krovom, da bi se konačno rastali 2009, nakon šest godina braka.

Balkan lifestyle/Story.rs

Ostavi poruku