Nakon što je Stanija Dobrojević izjavila kako su se roditelji Filipa Panajotovića mnogo ogrešili o nju, jer su je okarakterisali kao manipulatora i zlo i učinili sve da unište njihovu vezu, maneken je odlučio da previše ne komentariše njene reči, dodavši da će se svemu nasmejati uz kafu sa svojim prijateljima. Pored toga, Panajotović je odlučio da stavi tačku na priče sa Stanijom i da se posveti svom poslovnom životu.

– Svašta mi je prošlo kroz glavu. Ali zbog svog ponosa i vaspitanja koje nosim iz porodice, fakultetski obrazovanih roditelja, samo ću se nasmejati sa svojim prijateljima na nekoj kafi i završiti mrljicu na svojoj ruci koju sam imao nešto kratko i nastaviti da uživam u životu.

stanija 4

Imam ja pametnijih stvari, a ne da pričam o nečemu što mi je toliko nebitno i narušavam svoju sreću i neke lepe stvari koje se, sem poslovnog dela kojim sam prezadovoljan, dešavaju – izjavio je Panajotović za „Alo!“.

Filipa zamenila Becom!

Stanija je odlučila da se nakon raskida sa Filipom posveti poslu, te joj je ovog puta pripala uloga u novom spotu „Fantastik benda“.

– Divno iskustvo imam sa snimanja spota za pesmu „Mila moja“. Momci su sjajni- rekla je starleta, koju je dečko u spotu ostavio kako bi proživeo mladost, a posle godina ludovanja, on shvata da je ona žena njegovog života.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku