Pevačica Vesna Zmijanac je uhapšena sa kolegom Ćemom, nakon što je pevač prekoračio dozvoljenu brzinu na autoputu kod Sremske Mitrovice.

Pevač je vozio 170 na sat i priveden je sudiji za prekršaje kao strani državljanin.

Njih dvoje su putovali u Ljubljanu na nastup… Kako su jurili su preko ograničenja, tako su u jednom trenutku primetili, negde u blizini Sremske Mitrovice, da im je za petama presretač. Pevač je pokušao da smanji brzinu, ali je već bilo kasno.

– Ćemo je vozio 170 na sat iako je na auto-putu dozvoljeno 120. U jednom momentu shvatio je da ga prati automobil marke „audi“, koji je bio neobične plave boje, kakva se retko sreće. I samo što je uspeo svojoj koleginici Vesni da izgovori da ima osećaj da je u tom automobilu policija, uključila su se rotaciona svetla. Čim su ih policajci u presretaču zaobišli, Ćemo je morao da smanji brzinu i da ih prati do prvog parkinga – otkriva izvor.

Ćemo je potvrdio ova saznanja.

– Tačno je to što ste čuli. Uhvaćen sam u brzoj vožnji, a kad su videli da sam crnogorski državljanin, odveli su me pravo kod sudije za prekršaje gde sam odmah morao da platim kaznu. Iako su prepoznali i Vesnu Zmijanac, to mi nije pomoglo! Dao sam 15.000 dinara, a sa svim provizijama izašlo me je 19.000. Ko mi je kriv kad Vesnu nisam slušao dok me je usput kritikovala što prebrzo vozim. Na kraju mi je još jednom prebacila: „Jesam li ti lepo rekla da usporiš!“ Šta reći, drugi put – pamet u glavu!

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku