Iako je bilo nemoguće uslikati Milicu Pavlović u društvu muškarca, naš paparaco je uspeo da uhvati mladu pevačicu kako ispija vino ne sa jednim već sa čak dva mladića! Naime, nakon revije njenog frizera Alekse La Vie, Milica je sve vreme bila u prisnom odnosu sa jednim manekenom, ali je još jedan mladić pokušao da osvoji njene simpatije.

– Milica je briljirala na reviji svog frizera, svi su bili oduševljeni kako je otpevala pesmu Kristine Agilere i kakav nastup je imala na pisti. Ona je sve vreme bila raspoložena, a u jednom trenutku je bila sama sa jednim manekenom. Oni su se sve vreme smejali, razgovarali i dodirivali se…

milica pavlovic sa drugom

Mnogima je delovalo da gaje simpatije jedno prema drugom. Delovali su veoma veselo, a sve vreme su nazdravljali vinom. Izgleda da Milica baš i nije u pravu kada kaže da je muškarci neće. Osim njega, još jedan muškarac pokušao je da osvoji njene simpatije, ali je bio manje uporan od prvog. Međutim, Milica je kući ipak otišla sa svojom cimerkom – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevačici.

milica pavlovic sa drugom.1

Inače, otkad je dospela u žižu javnosti, Milica Pavlović priča da nema muškarca kraj sebe i dodaje da je još uvek niko nije oborio s nogu.

– Mene je sramota da kažem, mene niko neće. Plaše me se, to je istina – izjavila je pevačica nedavno u jednoj televizijskoj emisiji kada su je pitali o ljubavi.

E pa, Milice, izgleda da te neko ipak hoće!

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku