Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila člankom iz australijskog „Kosmopolitena“ u kojem je nazvana srpskom Lady Gagom.

Karleuša je na Twitter postavila fotografiju stranice iz australijskog „Kosmopolitena“ na kojoj je objavljen kratak tekst o njoj naslovljen „Srpska Lady Gaga“.
„Evo kako o meni piše najtiražniji australijski magazin. Nije mala stvar kada te svetski mediji stavljaju ispred Gage. Pozdrav domaćim medijima uz članak iz australijskog Cospomolitana! Jebi ga, omakne se nekom i lepa reč o meni“, napisala je Karleuša na Twitteru.

U tekstu u „Kosmopolitenu“ piše da Jelena Karleuša „podseća na Lady Gagu“, ali s obzirom da je na sceni od 1995. godine, „šokira publiku duže nego ona“. Osim što je u tekstu opisana kao „najtiražnija srpska muzička zvezda“, magazin piše i da je Jelena „strastveni borac za ljudska prava“.

Tekst o Jeleni Karleuši objavljen je u rubrici „Upoznajte…“ u kojem se traže zvezde iz različitih zemalja koje „podsećaju“ na svetske zvezde, pa tako pored „upoznavanja Jelene Karleuše“, čitaoci „Kosmopolitena“ su u prilici da upoznaju i Bijonse iz Brazila.

Balkan lifestyle/Mondo.rs

Ostavi poruku