Novopečeni tata Bane Mojićević tvrdi da je njegov sin Radoš sa nepunih mesec dana postao gazda u njegovoj kući.

– Uveliko je gazda u kući, čuje se više od mene, ali tako i treba da bude. Ima dobar glas, ali još nisam ustanovio iz koje intonacije peva i plače – uz osmeh kaže pevač i dodaje da se dobro snašao u ulozi oca:

– Radoš je prava dobrica, pa za sada i nemamo mnogo posla oko njega, tek toliko da ga nahranimo, okupamo i uspavamo. Uživam u menjanju pelena, kupanju i uspavljivanju. Sada ima grčeve, pa ga to muči, ali je sve mnogo bolje nego što sam očekivao.

Pevač ne može da veruje kojom brzinom njegov mezimac raste.
– Kada uporedim fotografije, prosto ne mogu da verujem, a onda shvatim da je zaista porastao kada pokušam da mu obučem stvar koju smo mu kupili kada se rodio. Naši bližnji kažu da liči na mog tatu, pa samim tim i na mene, ali videćemo, menja se iz dana u dan. Ono što je zanimljivo jeste da je promenio iz korena moj način razmišljanja, jer više ništa ne vrednujem kao pre njegovog rođenja.

Bane ne krije želju da ubrzo dobije i drugo dete.

– Voleo bih da ne pravimo dugu pauzu i dobijemo što više dece dok smo mladi i dok imamo energije da ih vaspitamo i odgajimo, ali to se ne planira. Čak ni prvo nismo planirali, pa nam se dogodilo baš onda kada je trebalo, jer se tada čovek opusti i ne razmišlja – kaže pevač, koji trenutno snima duet „Milion razloga“ sa Milicom Todorović, a novi, treći album najavljuje za kraj godine.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku