Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović je bez problema u emisiji „Dvogled“ rekao svoje mišljenje o Amaru Jašarspahiću.

Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović je u emisiji „Dvogled“, koja se emituje na Pink BiH, uputio nekoliko kritika na račun pobednika poslednjeg serijala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

559534-grand06-pobednik-amar-gile-jasarspahic-iz-kaknja-foto-goran-srdanov

Naime, Saša je istakao da se Amar Gile Jašarspahić uobrazio i uzvezdio, što može da ga košta karijere.

– Gile mora mnogo, mnogo toga da proadi u svojoj glavi da bi ostao zvezda kakva je bio odmah posle takmičenja, da bi zadržao tu popularnost. Odličan je pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, ne želim sada da govorim o tome, koji mogu da mu naruše tu njegovu popularnost, a to je na nekom našem zajedničkom radu da to ispravimo i zadržimo ga na nivou na kom je. Morate da shvatite jednu stvar, Gile je pobednik „Zvezda Granda“, jedini pravi Bosanac iz Federacije, musliman, evo da kažem, koji je pobedio usred Beograda, ali takvih kao Gile nadire u ovoj sezoni mnogo. Verujte, imamo mnogo dobre dece, divne dece, i odličnih pevača u ovoj generaciji koja nam baš dolazi iz Federacije. Mnogo njih može da postane novi Gile – rekao je Saša Popović, preneo je „Kurir“.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku