Nemanja Stevanović prekuče se na svoj 32. rođendan oženio Jelenom Filipović! Pevač se na večnu ljubav zakleo manekenki u 15 časova u crkvi Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, dok je svadbeno veselje upriličeno sat i po kasnije u vili “Jelena”.

U ekskluzivnom intervjuu za “Alo!”, novopečeni mladoženja otkrio nam je da nije imao tremu pre venčanja i da jedva čeka da oseti čari bračnog života.

– Najsrećniji sam čovek na svetu! Na venčanju je sve bilo pod kontrolom, nisam imao tremu i nisam bio nervozan jer je sve bilo organizovano kako treba i na nivou. To je bio lep događaj na kojem sam ugostio prijatelje i rodbinu, pa nije bilo mesta za negativna osećanja. Jedva čekam da uživam u braku – kaže pevač.

1042848-vencanje-nemanja-stefanovic-i-jelena-filipovic-010314-ras-foto-oliver-bunic10

Nemanja nije podlegao sujeverju da ne sme da vidi mladu u venčanici pre svadbe, čak je i birao haljinu u kojoj je mlada izgovorila sudbonosno “da”.

– Učestvovao sam u odabiru venčanice! Jelena je nije kupila, već ju je šila po svojoj želji. Dopalo mi se što nije htela klasičnu venčanicu, već haljinu sa tom čipkom i perlicama, tako da sam unapred znao da će moja mlada biti lepa. Nije bila nervozna jer je dosta ranije zakazala šminkanje i friziranje, pa smo znali da će sve biti onako kako smo želeli – kaže pevač i dodaje da mu je kum na venčanju bio drug iz detinjstva.

Iako se samo šest dana pred svadbu razboleo, pevač je bio ubeđen da će oporaviti.

nemanja stevanovic sa suprugom.1

– Ne znam da li sam se nečim otrovao, pa mi se upalila žučna kesa, ali sam nekoliko dana imao visoku temperaturu i bio sam prikovan za krevet. Na sreću, sve je dobro prošlo, imao sam dovoljno vremena da se oporavim – kaže on.

Novopečeni mladenci jedva čekaju da postanu roditelji, s obzirom na to da je Jelena trudna, ali to je nije omelo da bude vesela i pleše na dan kada je postala gospođa Stevanović.

– Jedva čekam da postanem tata! Pre nekoliko dana pričali smo o tome i Jeleni sam tada rekao: “Daj, bre, više, porodi se”.

Ali, moraćemo da čekamo kraj jula ili početak avgusta da bismo postali roditelji. Ne znamo pol bebe, pa smo izabrali i muško i žensko ime, ali je sigurno da ćemo dobiti jednog hrabrog Lavića – uz osmeh priča pevač, koga svadba nije omela ni u poslovnim planovima, pa će već sledećeg meseca objaviti novu pesmu.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku