Moj prvi singl je postigao zaista veliki uspeh, pa sam samim tim odlučila da dobru i proverenu ekipu ne treba menjati, kaže Kaća, bivša učesnica rijalitija „Farma“.

Dok je boravila u rijalitiju „Farma“ prva pesma Katarine Grujić „Jedno Đubre Obično“ postala je veliki hit i zabeležila oko 6 miliona pregleda na sajtu Jutjub, a ova mlada pevačica je po napuštanju imanja u Lisoviću odmah počela da radi na novom singlu.

Novu pesmu su radili Damir Handanović i Marina Tucaković, a premijeru će imati krajem marta meseca, kada će biti završen i spot.

„Moj prvi singl je postigao zaista veliki uspeh, pa sam samim tim odlučila da dobru i proverenu ekipu ne treba menjati. Pesma koju su Damir i Marina uradili za mene me je oduševila na prvo slušanje i zaista jedva čekam da je publika čuje“, kaže Katarina i dodaje:

„Imam veliku podršku publike i veoma sam im zahvalna na tome. Zaista mi je drago što postoje ljudi koji me podržavaju i verujem da će im se novi singl veoma dopasti“, kaže Kaća, koja naslov pesme još uvek drži u tajnosti.

Balkan lifestyle/Opera17

Ostavi poruku