Naslovna Sex Istine i zablude o muškarcima i seksu!

Istine i zablude o muškarcima i seksu!

0

Devojke, pročitajte i postanite svesne nekih iznenađujućih činjenica koje će vas sigurno zanimati…

„Koliki nos, toliki i ponos“, muškarci konstantno razmišljaju o seksu, spermatozoidi sadrže veliki broj kalorija i još mnogo drugih priča predstavlja prilično čestu temu ženskih razgovora. A da li su sve tačne?

Pročitajte sledeće stavke i otkrijte šta zaista jeste istina:

Muškarci sa velikim nosem imaju i veliki polni organ
Da, činjenica je da veličina penisa, prstiju, nosa zavisi od gena, ali dužina jednog nije u uskoj vezi sa dužinom drugog. Čak je i naučno dokazano istraživanjem na 3.000 muškaraca, kod koji se nije pronašla baš nikakava veza između ovih delova tela.

Spermatozoidi sadrže puno kalorija
Semena tečnost sastoji se od vode, vitamina C, kalcijuma, magnezijuma i još nekih dodataka. Jedino kaloričnije jeste fruktoza, ali zanemarljiva brojka, tako da ova teza predstavlja običnu zabludu.

Singl muškarci više uživaju u seksu od oženjenih
Opšte mišljenje je da oženjeni muškarci ne uživaju u seksu toliko koliko slobodni. Međutim, drage devojke u dugim vezama ili one koje ste već stale na ludi kamen evo je radosna vest! Upravo su oženjeni muškarci ti koji upražnjavaju više seksa i uživaju u njemu. Istraživanje urađeno 2006. čak je pokazalo da muškarci u braku doživljavaju veći broj orgazama i više upražnjavaju oralni seks.

Muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi
Ovo apsolutno nijedan čovek ne može. Čak je i jedno istraživanje otkrilo da oko 43 procenta muškaraca ne pomisli na seks čak ni jednom u toku dana. Činjenica je da na seks zapravo misle samo nekoliko puta tokom nedelje.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version