Folk pevačica Indira Radić iznenadila je publiku i kolege kada se na snimanju „Grand šoua“ pojavila u novom izdanju. U uskoj, dugoj haljini sa dva šlica, koja su isticala njene noge, bilo je primetno da se folkerka znatno ugojila, iako je pre samo dve nedelje, kada smo je sreli na Aerodromu „Nikola Tesla“, imala prilično dobru figuru.

Očigledno je da se pevačica opustila, a kako je sama pričala ranije, sklona je gojenju i ne može sebi da dozvoli da bude veliki gurman, iako voli da jede. Bez obzira na to što je dobila na kilaži, Radićeva ne odustaje od izazovnih haljina, pa je i ovog puta ponela provokativnu garderobu.

indira radic 2

– Indira muku muči sa kilogramima, a da bi izgledala dobro, stvarno mora da pazi šta jede. Probala je razne dijete, ali sada se malo opustila, pa jede više nego što sme. Ali, poznavajući nju, do leta će sigurno doterati liniju – rekao nam je Indirin prijatelj.

indira radic.1

Većina žena tvrdi da smrša kada se zaljubi, pa možda to bude slučaj i sa Radićevom kada nađe partnera, budući da je nedavno priznala da nije zaljubljena.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku