Poznati fudbaler velikodušno je pomogao brojnoj porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja godinama živi u teškim uslovima

Kad je čuo za porodicu Tiosavljević iz Novog Pazara, koja živi godinama u vrlo teškim uslovima, a imaju šestoro dece, Mateja Kežman odlučio je da im ulepša život i pomogne, pa im je kupio stan.

Saša i Kata Tiosavljević žive kao podstanari sa šestoro dece – Marijom, Tijanom, Stefanom, Andrejom, Urošem i Anom. Velikodušni gest fudbalera potpuno im je promenio život i oni su mu zbog toga izuzetno zahvalni.

porodica tiosavljevic

– Bogu hvala i Mateju Kežmanu! Obradovani smo i srećni da imamo svoj stan. Godinama smo živeli kako postanari i u teškim uslovima. Sad su nam deca srećna, a moram i da se pohvalim – odlični su studenti i đaci. Bog da nagradi i podari Kežmanu sve najbolje, a moja porodica mu je večno zahvalna – kaže otac porodice Saša Tiosavljević.

Njegova najmlađa ćerka Ana takođe je puna hvale za Kežmana, čiji postupak vraća veru u ljudsku dobrotu i solidarnost.

– Stan je prelep! Sada imam svoju sobu i mogu na miru da učim, zahvaljujući Kežmanu. Drago mi je da ima dobrih ljudi i onih koji su spremni da pomognu drugima – kaže devojčica.

Balkan lifestyle/Story.rs

Ostavi poruku