„Odavno posvađane“

Jelena Golubović, rediteljka i pobednica Farme 5, napustila je novi rijaliti program „Odavno posvađane“, u kojem je učestvovala zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, zbog problema na snimanju i pre svega zbog neslaganja sa montažerima.

– Tačno je, napustila sam snimanje zbog veoma loše atmosfere. Ne može montažer da bude reditelj. Svađali su se na snimanju i prenosili negativnu atmosferu između mene i Vendi, s kojom sam imala dobru tehničku saradnju. Moraš da imaš jakog reditelja, ako ne, ja ću sama da režiram – rekla je Jelena Golubović za Kurir.

Jelena je samo posle 10 dana napustila rijaliti, ali je napomenula da bi mogla da se vrati ako se sve sredi u organizaciji, jer ona kao pobednica Farme za koju su ljudi glasali duguje to njima da je gledaju besplatno.

– Sa Vendi sam ostvarila tehničku saradnju i naš sukob smo stavili sa strane. Nisam mogala da promenim mišljenje o njoj jer na snimanjima nismo ništa privatno pričale. I dalje mi je čudan njen fenomen da egzistira samo sa jednim hitom. Različitog smo karaktera, sem što smo obe temperamentne i jako energične. Ono što sam primetila, jeste da se okrenula veri i to je lepo i ima savest. Međutim, i dalje joj se sve vrti oko đ*ke i veličine polnog organa, ali me ipak poštuje i ne frlja se više sa rečima iz Vujaklije – rekla je pobednica rijaliti šoua Farma.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku