Posle svih svadja, koje je imao sa Sašom Popovićem i Danijelom Djurićem, sa kojim je završio i na sudu, Bojan Tomović kreće punom parom sa radom.Sve loše je kaže ostavio iza sebe i dignute glave krenuo u osvajanju publike novim pesmama.

Kako smo saznali, svih jedanaest pesama je radio sam, što nije bio slučaj sa starim pesmama, a ono što je još zanimljivije, za sve pesme je uradio i spotove.

„Zaista sam se potrudio da uradim dobre i kvalitetne pesme.Nekako se pokazalo u dosadašnjem iskustvu, da sve moje pesme koje su bile najslušanije i koje su postale hitovi, da sam ih upravo ja radio, tako da sam na ovom cd-u odlučio sve sam da uradim i da ne uzimam pesme od drugih autora.Za sve pesme su uradjeni spotovi, koji će povremeno biti objavljivani, znači nećemo sa svim spotovima ići odjednom.Obzirom da sam cd radio sam, imao sam mogućnost da sebi priuštim to zadovoljstvo da uradim spotove za sve pesme, kada sam već na pesmama i muzici za iste uštedeo“-rekao nam je kroz smeh Bojan.

Prema njegovim rečima, sve svađe i skandale je ostavio iza sebe i oseća se bolje nego ikad, a kako i neće kada ga pored promocije novih pesama, čeka i novi posao, kako smo saznali, oprobaće se u ulozi voditelja.

Tomović je dobio ponudu od Pink televizije, da vodi jedan veliki šou.Čelnim ljudima televizije se navodno svidelo to što je skandalozan i što je energičan, pa mu je ponudila da se oproba u ulozi voditelja.

Bojan ove glasine nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje, ali nam je dao vrlo zanimljivu izjavu.

„Mogu samo da kažem da Saša Popović ode, a ja tek dolazim na Pink.E sad, kako i na koji način, čuće se“.

Po ovome možemo zaključiti da u pričama o njegovom voditeljskom angažmanu ite kako ima istine, pa se nadamo da će ove dogovore sa „Pinkom“ ostvariti, kad već nije one da se pojavi u „Farmi“!

Dok se sve ovo nerealizuje i ne saznamo pravu istinu o novom Bojanovom angažmanu, premijerno Vam prikazujemo njegov novi spot za pesmu, simboličnog naziva za sve što mu se desilo u poslednje vreme, „Pobjeda“.

Zanimljivo da u spotu diže srednji prst, koji je, kako tvrdi, za Sašu Popovića, jer jedino sa njim može da ga pozdravi njegov odlazak sa „Pinka“ i kaže mu sve što ima o njemu.

Balkan Lifestyle

Ostavi poruku