Pevačica Nataša Bekvalac je u noći između ponedeljka i utorka opljačkana na Dedinju, ispred zgrade u kojoj živi sa ćerkom Hanom. Kako prenosi magazin „Svet“, Novosađanka se vraćala oko jedan posle ponoći iz provoda kući i u trenutku kada je vadila ključeve od stana napao je nepoznati mladić i ukrao joj tašnu.

– Nataša se oko jedan posle ponoći vraćala sama kući. Ispred ulaza, nepoznati mladić najpre ju je prestravio, iskočivši iz mraka sa crnom kapuljačom na glavi, a onda je zgrabio njenu tašnu.

Nataša je vrisnula, ali niko je nije čuo, jer je zgrada u koju se nedavno uselila još uvek prilično prazna i nema mnogo komšija. Pljačkaš je otišao iza zgrade i nestao u mraku, a Nataša je utrčala u stan. Pozvala je sestru Kristinu i njenog muža, koji su odmah došli i odveli Natašu u bolnicu, jer je bolela glava od stresa.
U privatnoj klinici su joj izmerili pritisak koji je bio povišen, pa su joj prepisali blage lekove za smirenje. Nataša je besna i ogorčena na medije, jer joj je objavljivanjem fotografija zgrade u kojoj živi ugrožena bezbednost i sada svaki lopov i psihopata može da je napadne – priča izvor i dodaje da je sreća što joj je ćerka tog dana bila kod njenih roditelja, te nije morala da preživi stres što mami nije dobro.

Ovu informaciju potvrdio nam je Natašin PR, rekavši da se to zaista dogodilo, ali nije želeo da ulazi u detalje incidenta.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Leave a Reply