Samo šest dana pred venčanje sa manekenkom Jelenom Filipović, pevač Nemanja Stevanović je završio u bolnici zbog upale žučne kese! On se juče požalio prijateljima na Fejsbuku da je veoma bolestan.

– Ne sećam se kada sam bio ovako bolestan… Još i upala žučne kese. Jeste, šta još?! – napisao je Nemanja na društvenoj mreži.
Kako bismo saznali kako se Stevanović oseća i da li će zbog bolesti odložiti venčanje, pozvali smo ga, a on nam je kratko rekao:

– Sve je okej, bolje mi je, mislim da ću do sutra ozdraviti. Konkretno se radi o upali žučne kese, ali neću morati na operaciju. Svadba će biti 1. marta, pripreme su u toku i veoma se radujem tome – kaže Stevanović.
Od pevačevog bliskog prijatelja saznali smo da se o njemu brine njegova verenica Jelena koja je, inače, u drugom stanju.

nemanja stevanovic

– Nemanja trpi velike bolove, ali veruje da će u narednih nekoliko dana potpuno oporaviti. Istina je da ima upalu žučne kese, ali nada se da će ozdraviti do venčanja. Inače, njegova verenica Jelena se trudi da mu pomogne tokom oporavka. Kao što je Nemanja i najavio, svadba će biti u subotu i to u krugu porodice i prijatelja. On ne želi da pravi veliku feštu, već će to biti intimno venčanje – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevaču.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Ostavi poruku