SHARE

Boba Ivković Trifunović, majka najpoznatijeg srpskog bratskog glumačkog para Sergeja i Branislava Trifunovića ispričala je zanimljive detalje o odrastanju dva talentovana dečaka, a uz to otkrila i da je stariji, Sergej, bio pravi mali genije.

Iako su njih dvojica naizgled veoma slični, Boba ističe da i nije baš tako, i da je Sergej povukao na nju, pa je zato impulsivan, dok je Bane, s druge strane, mnogo staloženiji.
– Sergej i Bane su posle druge godine srednje škole otišli na fakultet. Sergej je rođen u Mostaru, Branislav u Kruševcu. Nemaju isto mesto rođenja, različit im je horoskopski znak, temperament, hobi… Ipak, retko ko im razlikuje glas kada se jave na telefon. Sada, kada dođu kući trudim se maksimalno da im ugađam. Želim da uživaju u svakom trenutku koji provedu s nama u kući. Bane nema neke posebne želje kada je hrana u pitanju, ali Sergej prosto obožava šnenokle – rekla je brižna majka za “Blic”.

Ona je istakla i da je Sergej bio pravo čudo od deteta i da joj mnogi nisu verovali da je učio da čita sa samo dve godine.

bane trifunovic

– Davno me je jedna novinarka intervjuisala zbog Sergeja, Bane još nije bio u glumačkim vodama. Iskreno sam joj pričala o njemu. Između ostalog, da je sa osamnaest meseci znao šezdesetak reklama sa televizije. Kada bih sa njim dok je bio mali šetala Kruševcem, a on vidi “Jugobanku” ili “Beogradsku banku” vikao je na sav glas: “Mama, to je “Jugobanka” ili “Beogradska banka”“.

Naravno, novinarka mi nije poverovala, što me jako pogodilo. Sergej je sa 24 meseca života znao sva slova. Nisam ja bila preambiciozna majka koja bi ga terala da uči. Jedan dan mi je doneo “Ilustrovanu politiku” i rekao: “Mama, da ti pokažem slovo D ćirilično“. To je naučio sa televizije. E, onda sam ga ja učila ostala slova. Vaspitačice u obdaništu bile su oduševljene kako je čitao i pamtio priče – ispričala je Boba.

Balkan lifestyle/Blic

SHARE

Оставите одговор