Dnevni horoskop…

Ovan

Danas vas očekuju prijatne vesti u radnom, ali i u porodičnom okruženju. Na poslu je moguć korak ka unapređenju. U ljubavi vam se ostvaruju sve želje.

Bik

Ovaj dan vam je pogodan za planiranje putovanja s voljenom osobom. Ukoliko ste usamljeni, obavezno idite na odmor s prijateljima jer ćete sresti interesantnu osobu.

Blizanci

Pokrenite s poslovnim partnerima, saradnicima i kolegama rešavanje aktuelnih poslovnih pitanja kako biste efikasnije ostvarili napredak u zajedničkim poslovima.

Rak

Bićete dobro organizovani. Sredinom dana ćete biti napeti i promenljivog raspoloženja, pa se može dogoditi da iskrsne poneki konflikt, ali je to kratkotrajno i prolazno.

Lav

U ljubavi će vam krenuti nabolje jer ćete biti emotivno otvoreniji, ljubazniji i osećajniji. Lavovi će danas dobiti pozamašnu svotu novca od nekog ranijeg projekta.

DevicaDevica
Bićete uspešni u poslovima s nekretninama. Doći će do poboljšanja finansijskog stanja. Jedino će u ljubavi danas biti oblačno i s jačim pljuskovima. Potrebno je veliko strpljenje.

Vaga

Uspeh u javnim poslovima i kontaktima sa inostranstvom. U poslu će vam koristiti istrajnost, energičnost i usmerenost ka prioritetima. Pojačana kreativna inspiracija.

Škorpija

Biće problema s kreditiranjem, kupovinom, prodajom nekretnina. Možda je najbolje da sačekate i transakcije realizujete sledeće nedelje. Pazite se povreda.

Strelac

Partner se neće slagati s vašim stavovima i mišljenjem, a problemi mogu nastati i zbog nekih neraščišćenih stvari. Vreme je da ih rešite jer sada mogu ući u kritičnu fazu.

Jarac

Neophodno je da budete spremni na kompromise u odnosima s klijentima i poslovnim partnerima. Na teškoće možete nailaziti ako se bavite trgovinom.

Vodolija

Znaćete kako da upotrebite vaše rukovodeće sposobnosti u poslovima velikog obima. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite modnom konfekcijom ili fotografijom.

Ribe

Danas nemojte ishitreno reagovati i od sitnica praviti veće probleme. Ukoliko to dozvolite, moglo bi da dođe i do raskida veze. Partner vam više neće tolerisati teatralnost.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku