„Ljubavna podmornica“ kreće sa Kariba i nudi iskustvo koje dugo nećete zaboraviti, i to ne samo zbog cene…

Ako se plašite visine, ali zavidite „hrabrima“ koji su probali seks u avionu, možda je „ljubavna podmornica“ pravi izbor za vas.

Oni koji su skloniji avanturama u seksu odavno su čuli za „Mile high“ klub, čije „članstvo“ dobijate seksom u avionu. Sada postoji i „Mile low“ klub, za one koji bi da probaju seks u morskim dubinama.

Luksuz vođenja ljubavi na neobičnim mestima počinje da ima potpuno novo značenje, uz specijalnu ponudu hotela-podmornice „Lovers deep luxury“, koja plovi na 200 metara dubine.

Ako imate da potrošite oko „tričavih“ 600.000 evra, vikend u podmornici namenjenoj za romantične sastanke, svakako je namenjen za vas.

Jedno noćenje po osobi ovde košta oko 110.000 evra, a pošto je namenjen za provod parova, cena na kraju čitavog vikenda bude daleko veća.

Plovilo ima ogromne prozore, tako da golupčići mogu da gledaju i u veliko plavo prostranstvo. Tu su, takođe, veliki kraljevski kreveti, bez kojih ova romantična avantura ne bi bila kompletna i lični batler koji ispunjava svaku vašu želju (ne budite previše „maštoviti“).

Pošto podmornica kreće iz luke sa Kariba, a do tamo ćete morati avionom, možete da iskoristite priliku i „ubijete dve muve jednim udarcem“.

Balkan lifestyle/Mondo.rs

Ostavi poruku