Iako možda mislite da ste odlični u krevetu, neće vam škoditi da se i dalje usavršavate. Evo nekoliko saveta koji će vam omogućiti da budete još bolji u seksu.

Orgazam za 15 minuta

Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partneru priuštite orgazam za 15 minuta, ta će vam veština dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni.

Ključ je u uzbudljivom zagrevanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrevanje može odvesti do događaja večeri. Znate šta pali vašeg partnera, krenite još ujutru, možda nekom porukom, fotografijom… Neka predigra traje ceo dan tako da strasti eksplodiraju kad se sretnete uveče.

Prebrodite prepreke

Svakom se može dogoditi da tu i tamo zakaže. Razlozi mogu biti brojni. Ne smete da dozvolite da jedno neuspešno seksualno iskustvo uništi vaš seksualni život. Postoje ‘ubice’ želje i tome treba stati na put.

U dobroj formi

Kako biste partnera što bolje zadovoljili i kako bi i vi uživali u čarima seksa što više, jasno vam je da morate da budete u dobroj formi. Vežbanje je nužno za kondiciju i bolje zdravlje, ma koliko vam teško bilo – naterajte se, budite disciplinovani i nećete zažaliti.

Ispunite mu sve želje

Ako partner voli oralni seks, neće biti dovoljno da se samo prihvatite posla ‘tamo dole’ tu i tamo, moraćete da usavršite tehniku i to naravno, prema željama partnera jer svako je drugačiji i nešto što je možda prolazilo kod jedne, neće i kod druge osobe.

Usavršite seks na brzaka

Ne treba vam puno vremena da biste uživali u seksu. Seks na brzaka posebno je uzbudljiv i muškarcima i ženama. Usavršite ovu akciju i prepustite se kad god je to moguće.

Više znanja – više seksa

Praksa, razgovor, informisanje… Sve to vam itekako može koristiti ako želite da budete bolji u krevetu. Možda mislite da ste odlični u krevetu, ali više znanja neće vam štetiti već će vam omogućiti još više uživanja na obostrano zadovoljstvo.

Balkan lifestyle/021.rs

Ostavi poruku