Pevačica se usred zime vratila s letovanja, na kojem se u potpunosti prepustila fizičkom i mentalnom oporavku.

Otišla daleko od Srbije da nađe duševni mir.
Posle više meseci mnogobrojnih dešavanja u njenom privatnom životu, Ana Nikolić se spakovala i otputovala na odmor. Kao i većina estrade, pop pevačica je izabrala Tajland.

– Izuzetno mi prija tajlandska klima i već nekoliko godina tamo idem na odmor. Na Tajlandu mogu da se posvetim sebi i svom miru posle naporne sezone i novogodišnjih praznika, koje uvek provodim radno. Osećaj da si negde gde te niko ne poznaje i gde imaš potpuni mir za mene nema cenu – kaže Ana.

Uživala u samoći

Ana se odmarala dve nedelje jer joj je, kako kaže, samoća pomogla da se u potpunosti opusti. Ona je za magazin Stori, koji je u prodaji od petka, izjavila da je svesna da joj to niko ne veruje.

– Nisam išla ni s prijateljicom. Znam da u to niko ne veruje, ali što kaže drugarica Jelena Trivan: „Ko nije probao, ne zna koliko je dobro ići sam na odmor“. Preporučujem svima koji su u prilici da to sebi priušte – rekla je Ana za Stori i dodala da je na Tajlandu pravila nacrte haljina za devojčice.

Ona se već oprobala kao dizajnerka, ali sada prvi put kreira za najmlađe.

Kreirala za devojčice

– Ćerka mog prvog menadžera Pane, Sanja Konjović, radi kolekciju za decu pod nazivom „Ninija“. Aktivno učestvujem u radu na nacrtima modela i radujem se njenom plasmanu na tržište – rekla je Ana.

ana-nikolic-story-1392501783-446107

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku