Dnevni horoskop…

Ovan
Umete da istaknete svoj autoritet i da obezbedite potrebna sredstva za realizaciju važnih ciljeva na poslu. Na emotivnom polju ulivate partneru pozitivnu energiju.

Bik
Vreme je pogodno za putovanja i kontakte sa strancima. Sve što vas zanima u pogledu jednog posla je ostvarivo. U ljubavi ste poboljšali komunikaciju s partnerom.

Blizanci
Imate dobar osećaj za tokove novca i uspevate da naplatite deo svojih potraživanja. S voljenom osobom uživate u zajedničkim trenucima koji su vam nedostajali odranije.

Rak
Vaš odnos s poslovnim partnerima dobija na kvalitetu zahvaljujući vašim predlozima i poslovnoj produktivnosti. U ljubavi će vas partner obradovati nečim lepim.

Lav
Snalažljivi ste i efikasni u svemu čega se prihvatite. Umete da se prilagodite svakoj situaciji. Na emotivnom polju činite sve da se vaš partner oseća zadovoljno.

DevicaDevica
Svoj posao obavljate posvećeno i u tome nalazite zadovoljstvo. Kreativni potencijal vam je izražen. Ako ste slobodni, u prilici ste da započnete novu emotivnu vezu.

Vaga
Uspevate da izađete na kraj sa administrativnim delom svog posla, što pojačava vašu motivaciju. U ljubavi se više angažujete da budete na usluzi voljenoj osobi.

Škorpija
Vaše poslovne aktivnosti zahtevaju da budete u toku sa informacijama i da ste u pokretu, što vam prija. Voljenoj osobi govorite ono što će je prijatno iznenaditi.

Strelac
Vešto i efikasno rukujete sredstvima kojima raspolažete i time postižete bolji kvalitet u poslu. Na emotivnom polju podstičete kod voljene osobe ono najbolje što ima u sebi.

JaracJarac
Raspolažete onim što je retkost u današnje vreme, a to je siguran stav i vera u sebe. To vam donosi bodove. Voljenu osobu činite srećnom, a ona vas ponosnim.

Vodolija
U prilici ste da ostvarite dobitke u pružanju nekog vida poslovnih usluga. Potrebno vam je da više vremena provedete zajedno s voljenom osobom, pa se potrudite da to ostvarite.

Ribe
Koristi možete imati od poslovnih poznanstava, a u prilici ste i da upoznate nekoga s kim možete da uspešno sarađujete. U ljubavi vaš partner preuzima više inicijative.

Balkan lifestyle/Kurir

Ostavi poruku