Korektor, svetlucava krema, ružičasto rumenilo, kapi za oči i šampon za suvo pranje kose jedino su što vam je potrebno kako biste za samo nekoliko minuta postigli svež i blistav izgled.

Previše obaveza, premalo sna, ali i česti izlasci, mogu učiniti da izgledate iscrpljeno. Kada ste umorni, koža izgleda sivo, podčnjaci su izraženiji, a kosa beživotno pada niz ramena. Kako biste se rešili umornog izgleda, ovo su glavnih 5 čarobnih trikova uz koje ćete izgledati sveže i blistavo.

Korektor
Dobar korektor bi trebalo da bude pola ili za nijansu tamniji od pudera i ne pregust. Nanesite ga na unutrašnju stranu donjeg kapka kako bi prekrio podočnjake, duž gornjeg kapka kako bi prikrio crvenilo i uz koren nosa. Ovih nekoliko poteza osvežiće vaš izgled.

Svetlucava krema za područje oko očiju
Krema za područje oko očiju sa svetlucavim česticama smanjiće tamne kolutove oko očiju i vratiti sjaj vašim umornim očima.

Ružičasto rumenilo
Izbegavajte narandžaste, zemljane i crvenkaste tonove rumenila. Odlučite se za ružičaste tonove da biste izgledali sveže i blistavo.
Kapi za oči
Crvene oči će postati prošlost uz ovaj trik. Iako će izbrisati umor, kapi ipak nemojte koristiti previše često.

Šampon za suvo pranje kose
Šampon za suvo pranje umornu kosu zaista može vratiti u život. Malo šampona utrljajte na kožu glave, te nakon nekoliko minuta temeljno raščešljajte. Kosa će dobiti volumen i mirisati odlično.

Ostavi poruku