Nakon strasnog vođenja ljubavi, postoji mnogo senzualnih načina kojima možete da produžite užitak. Cosmopolitan donosi neke od njih.

Pričajte mu

Muškarci vole da slušaju o uspesima pogotovo iz vaših usta. Pohvalite ga. Ispričajte mu šta vam se najviše svidelo. Vaši komplimenti sigurno će mu laskati i držati ga budnim i zadovoljnim još dugo, dugo…

Podelite tuš ili kadu

Predložite tuširanje ili kupku. Bilo koja situacija u kojoj ćete biti goli, mokri i bliski je dobitna kombinacija. Međusobno masiranje, trljanje, maženje i topla voda, produžuju postorgazminu navalu energije.

Izmasirajte ga

Kraj seksualnog odnosa ne znači i prestanak diranja i maženja. Masaža je izvrstan način za produženje fizičkog kontakta i uzbuđenja.

Dirajte se

Ako ste nakon prve runde ostali nezadovoljni, a on je potpuno iscrpljen – masturbirajte. Preuzmite stvar u svoje ruke, a njemu ostavite mogućnost da vam se pridruži ako zaželi.

Priljubite se jedno uz drugo

Uprkos odomaćenom mišljenju, nije istina da muškarci ne vole maženje nakon seksa. I oni žele da osete vašu blizinu, zato se bez straha ugnezdite kod njega.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan

Ostavi poruku