Formula za uspešan seks uopšte nije tako teška. Držite se ovih pravila kako biste svaki put sebi obezbedili dolazak do velikog O…

1. Kontrolišite orgazam

Najbolji način da shvatite šta volite u seksu jest da učite sami od sebe, a za to je potrebno vreme odvojeno od partnera. Istražite svoje telo kako biste shvatili šta vas uzbuđuje i vodi do vrhunca, a zatim to pokažite partneru i naučite ga kako da vas izludi.

2. Neka seks bude igra

U slučaju da vam je dosadno za vreme odnosa, velike su šanse da je isto tako i vašem partneru. Da biste probudili uspavane strasti, dogovorite se s partnerom da svako odabere jednu seksi igračku pa neka igre započnu. Garantovano ćete se dobro zabaviti i nasmejati te imati dragocene uspomene.

3. Preuzmite kontrolu

Ako vam se nešto ne sviđa, nemojte čekati da on to shvati već preuzmite kontrolu, naglašava savetnica za parove Pati Briton za magazin “Glamur”. Dovoljno je samo malo promena poput sveća ili dočeka u novom donjem vešu i odmah će biti raspoložen za nove stvari u krevetu.

4. Stimulišite telo

Većini žena potrebna je stimulacija klitorisa da bi dostigle orgazam, ali trebalo bi da probate i druge opcije. Istražujte svoje telo, dopustite parteru da učini isto, probajte različite poze ili nabavite seksi igračku. Dajte sebi vremena i videćete da će se trud isplatiti.

5. Opustite se

Važno je da ste opušteni i ne zamarate se drugim stvarima u tim trenucima. Ukoliko za vreme seksa razmišljate o poslu, deci ili nekim trećima obavezama teško da ćete doživeti bilo kakvu stimualciju i stići do velikog O.

6. Fantazije su zakon

Male maštarije i fantazije probudiće vaše najdublje želje i ono što vas uzbuđuje. Ne moraju to biti razrađeni scenariji, ali male željice koje biste potajno želeli da doživite u životu neće uzbuditi samo vas već i partnera.

7. Zaboravite na rutinu

Ako se osećate seksi i imate priliku da to podelite s partnerom – navalite. Ne morate da čekate subotu uveče da biste bili intimni. Jedan brzinski seks s partnerom pre posla daće vam pozitivnu energiju i dobar osećaj da lakše pregrmite dan na poslu, a i takvi trenuci uvek još više povezuju partnere.

8. Fokusirajte se na užitak

Kada imate velika očekivanja razočaranja mogu biti još veća. Odredite li u svojoj glavi da ćete doživeti intezivni orgazam i veče za pamćenje manje su šanse da će se to i dogoditi zbog pritiska koji vršite nad sobom. Važnije je uživati u seksu i bliskosti s partnerom, a orgazam će doći kao šećer na kraju.

Balkan lifestyle/Super Žena

Ostavi poruku