Muškarci lažu gotovo često kao i žene, ali njihove laži se najčešće svode na žickanje seksa, pogotovu kada nismo raspoložene za njega. Ovo su „trikovi“ kojima najčešće dobiju ono što žele od žena:

seksi par

Samo želim da se grlim

Laž koju svaki muškarac izgovara barem jednom nedeljno, kada pokušava da nam objasni da ne želi seks, nego samo malo toplog dodira. Žena vrlo često i padne na ovu foru, jer želi da veruje da on samo želi blizinu. Srećom, seks skoro uvek dobro i dođe.

Ne želim seks na prvom sastanku

Naravno da želi, a ovo je savršen način da ga i dobije. Muškarac koji uverava ženu da od nje želi više od seksa, u njenim očima postaje ozbiljan kandidat za vezu, pa je i lakše odmah da skoči u krevet. Ovaj trik pali možda u 50 odsto slučajeva, ali svejedno pali.

Samo ću ga malo…

… umočiti. Samo pola, to se ni ne računa kao seks. Svaka žena je barem jednom čula ovu molbu, i verovatno popustila. I seks je zagarantovan.

Volim žene koje se ne boje svoje seksualnosti

Nema potrebe da čekate sa seksom, jer ako mu daš prerano, to ne znači da si laka, znači da si sigurna u sebe i svoju seksualnost. Muškarci obožavaju ovako da uveravaju žene da je glupo čekati, a jednom kada ih dobiju, vrlo često im više nisu zanimljive jer su ih dobili čim su hteli.

Ne moraš da uzvratiš uslugu

On želi da te zadovolji, i to je sve, ne očekuje ništa zauzvrat. Ovo je jako lukav potez, jer će žena u 90 odsto slučajeva dobiti veliku potrebu da uzvrati uslugu.

Balkan lifestyle/Index.hr

Ostavi poruku