Полиција у Торонту већ два дана трага за 15-огодишњом Николијом Луковић, кћерком Милорада Улемека и Маје Луковић, којој се губи се траг од петка поподне.

„Моле се грађани за помоћ да се пронађе Николија Луковић, која има браон очи, висока је 173 сантиметра и тешка 54 килограма. Посљедњи пут је виђена у петак око три поподне на углу улица Блур и Киле. Носила је тамноплави или црни џемпер и доњи дио тренерке марке рутс“, објавила је канадска полиција, додајући да је забринута за њену сигурност.

Објављена је и фотографија дјевојчице.

„Полиција још није издала саопштење о могућим разлозима нестанка Николије Луковић, да ли се ради о бјекству од куће или о киднаповању. Процурила је само инфромација да се Николија јавила с телефона једне своје другарице, што је донекле умирило њену мајку Мају и баку, с којима живи“, сазнале су београдске „Новости“ у Торонту.

Према информацијама „Новости“, Николија Луковић је кћерка Милорада Улемека и његове прве супруге Маје Луковић, канадске новинарке. Упознали су се у Ердуту 1992, а вјенчали двије године касније. Кумови су им били Жељко Ражнатовић Аркан и пријатељица Санда. Једно вријеме су заједно живјели у Канади, па је Легија узео презиме свог таста и доскора се презивао Луковић.

Николија је најстарије Легијино дијете, рођена је 1998. и тренутно похађа десети разред школе у Торонту.

Када су се Легија и Маја Луковић раставили Николија је остала уз мајку. Како је Маја причала медијима, Николији није много говорила о њеном оцу, јер је била забринута за дјететову сигурност.

Београдски медији су јављали да су Маја и Николија Луковић прије двије године посјетиле Улемека у затвору, када је кћерка први пут видјела оца, преноси „Блиц“.

 

Ostavi poruku