Saznajte šta Vam zvezde donose u februaru mesecu.

OVAN

 

Ona: Pošto je Mars sve vreme u Vagi, stalno ste pod tenzijom. Poslednjih dana ste imali utisak da vas mnogi ne razumeju. Retrogradan Merkur usporiće vam poslovne planove, ali ćete zato uspeti sa partnerom da poboljšate odnos jer Venera kreće napred. U finansijskom smislu uspećete da naplatite novac koji kasni prethodnih nedelja. Ako ste slobodni, flertovaćete sa muškarcem koga srećete preko posla. Vaša potreba da budete u centru pažnje i da vas drugi cene može pogrešno da bude protumačena u ovom mesecu.

On: Dominantna pozicija Marsa tera vas da rešavate nepravdu i namećete drugima svoje obrasce ponašanja. Napredno kretanje Venera rešiće vaš finansijski problem, a i odnos sa ženskom osobom do koje vam je stalo. Mesec februar je pogodan za sklapanje novih prijateljstava. Treba da budete oprezni sa obećanjima za posao jer jedna osoba može da vam garantuje nešto što nije u mogućnosti da ispuni.

 

BIK

 

Ona: Venera, koja kreće napred, konačno će vam omogućiti racionalnije da sagledate situacije u kojima se nalazite. Ovaj meseca je pogodniji za donošenje važnih životnih odluka. Mars u šestom polju, ako što već primećujete, donosi vam naporniji rad i više zalaganja. Intenzivno razmišljate o putovanju. U ovom periodu vam je mnogo potrebnija podrška voljene osobe. Retrogradan Merkur donosi vam finansijski nepovoljan period.

On: Venera u devetom polju mladim Bikovima donosi priliku da privedu studije kraju, dok će ostali pripadnici vašeg znaka osećati snažnu potrebu da otputuju. Venera i Pluton u odnosu ukazuju da ste emotivno vezani za žensku osobu koja vam je potrebna kao podrška. Sa Marsom treba da budete taktični na poslu kako ne biste bilo pogrešno shvaćeni. Prekontrolišite svoje zdravlje. Merkur ne pogoduje vašim finansijama, tako da će određene isplate kasniti.

 

BLIZANCI

 

Ona: Kretanje Merkura unazad stavlja vas u razne dileme tokom predstojećeg meseca. Možete lako da odlažete putovanja ili planove jer ćete biti neodlučniji nego inače. Ovo nije dobra pozicija za donošenje važnih životnih odluka jer će vam nedostajati racionalnosti. Nedelje koje dolaze predstavljaju pravi izazov u poslovnom smislu jer ćete se upustiti u projekte koji su vam potpuno novi i drugačiji. Na emotivnom planu mešate ljubav i prijateljstvo. Česte promene mišljenja otežavaju vam racionalnu procenu osoba koje se nalaze pored vas.

On: Rertogradan Mekur vraća vas na prošle životne situacije kako biste promenili stvari koje ranije niste. Bez obzira na dileme i povremenu sumnju u sebe, možda je pravi trenutak da ispravite greške iz prošlosti. Neki pripadnici odložiće putovanje na koje su planirali da odu. Februar vam donosi nove poslovne dileme i nedoumice, naročito u saradnji sa Ribom. Ženska osoba vazdušnog znaka oseća prema vama nešto više od prijateljstva.

 

RAK

 

Ona: Pod uticajem Jupitera vi sve vreme gradite i stvarate nove poslovne prilike. Ovo je mogućnot da izgradite sebe u novom svetlu i pokažete sve svoje skrivene sposobnosti. Mesec februar pogoduje dalekim putovanjima i dodatnom usavršavanju. Kroz kontakte sa inostranstvom može da vam se ukaže novi izvor zarade. Marsov uticaj osećate kroz poslednje meseca, a donosi vam tenzije u porodici ili probleme sa stanom. Reklo bi se da već neko vreme trpite pritisak od bliskih osoba koje vam nameću svoja idajna rešenja za vaš život. Mnogi primećuju da ste se prolepšali, tako da predstavljate pravu ljubavnu metu za suprotan pol.

On: Jupiter utiče da vaši skriveni snovi pronađu put do svog ostvarenja. Iako Jupiter ide unazad, pa su mnogi poslovni planovi na čekanju, jedno je sigurno, a to je da napredujete kroz prvu polovini ove godine. Ostvarujete nove kontakte koji će vam promeniti život i srećete uticajne osobe. Želite da budete viđeni na mestima javnog tipa i u poslednjih oko godinu dana izašli ste iz svog skrivenog sveta i pokazali svoje sposobnosti.

 

LAV

 

Ona: Retrogradan Merkur u polju partnerstva ukazuje da mnoge Lavice čekaju na podršku ili potez jedne muške osobe kada je u pitanju novac ili karijera. Tokom februara ćete razmatrati mogućnost ulaganja novca ili da rešite pitanje nasledstva. Sunce i Neptun u aspektu donose vam konfuzne ideje i neracionalnost, tako da treba da vodite računa da ne donesete neku pogrešnu odluku. Mesec je pogodan za kraća putovanja. Pojaviće vam se mlađi muškaraca iz prošlosti.

On: Tokom prvog dela meseca bićete usmereni ka partneru i radite na tome da vaš odnos postane bolji. Ženska osoba koja vam je prijatelj oseća nešto više prema vama i pokušaće da uspostavi emotivan odnos. Drugi deo meseca ukazuje da ćete biti usmereni ka rešavanju finansijske situacije. Treba da se čuvate loših saveta ili pogrešnih ulaganja. Sa jednom Vgaom već nekoliko nedelja imate zategnut odnos, a teško pristajete na kompromise u poslednje vreme.

 

DEVICA

 

Ona: Retrogradan Merkur u šestom polju donosi vam poslovne dileme, naročito ako sarađujete sa Vodolijom. Ako treba da napravite važan poslovni potez, najbolje je da ga odložite za naredni period. Sunce i Neptun vas upozoravaju da treba da budete racionalniji u odnosu na osobe koje su vam bliske jer su moguća razočarenja. Masr vam ne olakšava finansijsku situaciju, tako da ćete povremeno imati veće troškove. Ako ste u dužoj vezi, vaš partner će biti revoltiran čestom promenama raspoloženja i mišljenja.

On: Merkur u šestom polju sve vreme vas čini koncentrisanim na posao. Međutim, pošto ide unazad, mnogo toga ste započeli i planirali, a odloženo je. Imaćete problem da istrajete u svojim odlukama, što ne treba da dozvolite da na poslu dođe do izražaja. Bićete neodlučni u svakom pogledu, pa ćete lako menjati mišljenje. Na emotivnom planu idealizujete osobe koje su vam drage, pa može lako da se ispostavi da neke osobe nisu onakve kakve su vam se predstavljale.

 

VAGA

 

Ona: Mars u vašem znaku jača karakter ali vas ujdno stavlja u potpuno novu životnu fazu u kojoj ste odlučniji i spremniji za delovanje. Venera ua četvrtom polju tera vas da preispitite svoje porodične odnose i rešite pitanje stana. Mnoge Vage doneće prelomnu odluku po pitanju svog osamostaljivanja. U ljubavi situacija nije stabilna jer vam Mars i Venera stvaraju svađe i nesporazume. U drugom delu meseca možete da očekujete novu poslovnu ponudu.

On: Mars u vašem znaku otežava bilo kakav vid prilagođavanja. To podrazumeva da ćete imati učestale konflikte i nesporazume sa osobama do kojih vam je stalo. Svaki dobronameran savet doživljavaćete kao pritisak, a svaki predlog kao nametanje tuđeg mišljenja. Najbolje bi bilo da pronađete balans između onoga što želite i možete da radite. Mars i Venera vam stvaraju porodične tenzije.

 

ŠKORPIJA

 

Ona:  Saturn u vašem znaku otvara novo životno poglavlje koje može da vam se učini teško, ali je sigurno da ćete se promeniti. Postepeno ćete menjati sve životne oblasti i osećati pojačnu brgu za osobe koje vas okružuju. Mars u dvanaetsom polju doprinosi da prolazite kroz razne promene raspoloženja, zbog čega vam je često teško da objasnite drugima kako se osećate. Dobar je meseca da uspostavite bolju komunikaciju sa voljenom osobom, jer u ovom periodu možete druge lako da ubedite u svoje stavove.

On: Otežana pozicija planeta donosi vam promenljiv period u kojem treba da otkrijete nove delove sebe. Promene koje vam se dešavaju mogu da vam se učine komplikovane, ali ćete shvatiti da je neophodno da menjate svoj privatni i poslovni život. Pošto ste ranjivi i saosećajni, namere drugih osoba možete pogrešno da protumačite. Lep je trenutak da isplanirate kraće putovanje sa osobom do koje vam je stalo.

 

STRELAC

 

Ona: Kretanje Venere unapred konačno će vam dozvoliti da rešite neke finansijske probleme koji se tiču posla. Zbog retrogradnog Merkura treba da vodite račina šta potpisujete i da ne verujete u sva obećanja koja vam drugi daju. Vi ste da sredine ove godine na raskrsnici između dva životna puta. Za neke Strelčeve to je odluka o drugom braku, a za neke preseljenje. Iskoristite dobru poziciju Jupitera da se pozabavite nasledstvom.

On: Dobri aspekti Jupitera okreću vas tradicionalnim vrednostima ali i ostvarivanju vaših najskrivenijih snova. Nije isključeno da će vaši neki skriveni talenti doći do izražaja u narendih nekoliko meseci. Venera u drugom donosi vam razrešenje finansijske situacije, ali treba da imate u vidu da na poslu sve ide sporije nego što biste želeli. Merkur će vam odložiti realizciju nekih planova. Ako ste u stalnoj vezi, vaš partner će biti konfuzan jer beće biti siguran šta tačno želi u ovom trenutku.

 

JARAC

 

Ona: Venera u prvom polju doprinosi da ste šarmantni i privlačni mnogim osobama koje srećete. Pod uticajem Venere postali ste otvoreniji za susrete bilo kakve vrste i uspeli da odledite svoja osećanja. Februar mesec donosi vam promenljiv period na poslu, sa zakasnelim naplatama novca. Ako planirate neku promenu, najbolje je da je odložite za mart mesec. U drugom delu meseca slede vam neobični razgovori koji će vas navesti na razmišljanje. Nemojte da dozvolite da vas Vage izbaciju iz takta na poslu.

On: Dugotrajno dejstvo Venera u vašem znaku donosi vam zanimljiva ljubavna dešavanja. Mnoge ženske osobe žele nešto više da saznaju o vama. Mesec februar treba da koristite bolje da organizujete svoj život i poboljšate komunikaciju sa osobama koje vas okružuju. U ovom periodu gradite prijateljstva koja mogu da vam potraju do kraja života. Nije pravi momenat za drastične životne odluke.

 

VODOLIJA

 

Ona: Retrogradan Mekrur u vašem znaku malo vam pravi smetnje pa ćete imati problem racionalno da procenite situacije u kojima se nalazite. U ljubavi ćete imati dileme, a svaki pratičan plan može da vam se pokvari. Prve dve nedelje meseca bićete orjentisani ka voljenoj osobi i želećete da provodute više vremena zajedno. Drugi deo februara je rezervisan za rešavanje pitanja finansija.

On: Kontradiktorna pozcija Urana vas stalno iznenađuje, pa testirate sami sebe koliko možete da izdržite u svakoj situaciji. Sa nazadnim Mekrurom lako možete da napravite pogrešnu procenu. Nemojte da dozvolite da vas neko nagovori da potpišete pogrešan dokument.Venera sve vreme prolazi kroz Jarca što uslovljava tajne ljubavi i emocije.

 

RIBE

 

Ona. Prve dve nedelje meseca bićete u povučenijoj fazi kada vam je potrebno više vremena za sebe. Nije loše da se povučete malo kako biste sakupili energiju za buduće planove. Iza 20. februara ulazite u aktivniju fazu sa više dešavanja i obaveza. Tada aćete imati više energije za suočavanje sa životnim izazovima. Mnoge pripadnice vašeg znaka nalaze se u dilemi u vezi jedne muške osobe koju poznaju iz prošlosti.

On: Neptunova pozicija ukazuje da je mesec koji je pred vama inspirativan i da bi bilo šteta da ne radite na ostvarivanju svojih skrivenih snova. Pomalo ste oslabljeni jer vam nedostaje energije, ali ćete od sredne meseca biti u boljoj fazi. U drugom delu februara možete da očekujete povoljan period za posao, kada će vaši potencijali i sposobnosti doći do izražaja. U ljubavi vam je mnogo toga nejasno i nemate poverenja u partnera.

Balkan lifestyle/Pressonline

 

Ostavi poruku