Na sudu 25. februara

Jovana Nikolić i Danijel Alibabić uskoro će se naći pred sudom u Podgorici. Prvo ročište u njihovoj brakorazvodnoj parnici, kao i povodom tužbe koju je pevač podneo protiv još uvek zakonite supruge za pokušaj iznude novca i klevetu, zakazano je za 25. februar.

jovana alibabic

 

Obe strane uredno su pozvane, a da li će se naći oči u oči prvi put nakon što se Jovana krajem decembra iselila iz njihovog iznajmljenog stana u Beogradu i vratila se u u rodni Niš, saznaćemo za nešto više od tri nedelje. Danijel tvrdi da će doći na ročište jer nema od čega da beži. Njemu je u interesu da što pre postane slobodan čovek i vrati se normalnom životu.

danijel alibabic

 

Kako kaže advokat

– Naravno da ću se odazvati sudu, jer na moj zahtev je pokrenut taj proces. Da budem iskren, jedva čekam da se ovaj brak okonča – rekao je Danijel za Kurir.

Za razliku od njega, Jovana, koja se već uveliko predstavlja pod devojačkim prezimenom Nikolić, ne želi da do njihovog susreta dođe. Ona bi najradije da izbegne da bude s Danijelom u istoj prostoriji.

– Dobila sam poziv za suđenje u Podgorici, ali se najradije tamo ne bih pojavljivala. Danijela više nikada u životu ne želim da vidim. Ipak, postupiću onako kako mi kaže moj advokat. Takođe ću se s njim posavetovati da li ću tražiti nadoknadu za sve ono što sam proživela u tom braku – poručila je Jovana.

Inače, kako Kurir saznaje od izvora bliskog Alibabiću, tri tužbe koje je podneo protiv Jovane spojene su u jednu. S druge strane, Jovanini prijatelji kažu da ona o tome nije obaveštena.

– Jovana ne zna da su sve tri tužbe spojene u jedan proces. Ona nam je rekla da je dobila poziv, ali da će se na prvom ročištu govoriti samo o mogućem pomirenju između nje i Danijela. To će biti samo forme radi, jer o tome da spasu brak nema ni govora. Klevetu i iznudu nije pominjala – kaže naš izvor blizak Jovani.

Traži posao

Nikolićeva se posle boravka u Beogradu vratila u Niš. Traži posao, a kako su nam rekli njeni prijatelji, dobila je nekoliko ponuda da bude zaštitno lice nekih proizvoda.

Balkan lifestyle/Kurir

 

Ostavi poruku