Otkad je raskinula sa Andrijom Akijem Markovićem, Sara Trajanović tvrdi da se ne viđa i ne čuje sa Ivanom Marinkovićem, ali je sama sebe demantovala kada se u četvrtak uveče zajedno sa bivšim mužem Goce Tržan pojavila na proslavi rođendana biznismena Nebojše Bojovića!

Njih dvoje su sve vreme zajedno sedeli, šaputali, a Marinković je u jednom trenutku uzeo Sarin telefon i pregledao joj poruke, što potkrepljuje časršijske priče da su u tajnoj vezi, iako oni tvrde da su samo prijatelji!

– Ivan i Sara su zajedno došli na „Akapulko“ kao gosti na rođendanskoj proslavi Nebojše Bojovića. Sve vreme su bili veseli, a društvo su im pravili bivši cimeri sa farme Suzana Perović i Lepi Mića. Njih dvoje su sedeli jedno pored drugog i non-stop su šaputali i smejali se. Delovali su kao zaljubljen par, ali se nisu nijednom poljubili, trudeći se da sakriju da postoji nešto između njih. U jednom trenutku, Sara je uzela svoj telefon, a Ivan joj ga je oteo iz ruke i počeo da čita njene poruke i pregleda slike!
Mislim da je to dovoljan dokaz da između njih ima nešto više od prijateljstva. Dok je pevač Nemanja Staletović pevao numeru „Alkohola poplava“, Ivan je rekao Sari: „Ovo je pesma za mene!“ – ispričao je za „Alo!“ izvor koji se našao na istoj rođendanskoj proslavi, a naš paparaco je uspeo da uslika trenutak kada Ivan drži Sarin telefon.

ivan i sara.1

 

Inače, u odličnoj atmosferi na rođendanskoj proslavi uživala je i Goga Sekulić, koja je otpevala nekoliko pesama za svog venčanog kuma Nebojšu Bojovića i uručila mu poklon od zajedničkih prijatelja, a reč je o performansu trbušne plesačice. Među prvima na slavlje su stigli Boban Rajović, Aleksandra Stojković Džidža, Simonida Aćević, Dara Bubamara… Lepi Mića se nekoliko puta latio mikrofona da bi pevao slavljeniku, a u jednom trenutku je i zaigrao sa trbušnom plesačicom. U odličnoj atmosferi, piću i muzici, gosti su uživali do ranih jutarnjih sati.

Manda i Ćazim uživaju u ljubavi!

Iako se spekulisalo da je Ćazim Osmani pre nekoliko meseci udario svoju devojku Mandu Popović, njih dvoje uživaju u ljubavi više nego ikad! Kontroverzni biznismen i atraktivna Crnogorka su na proslavu rođendana Nebojše Bojovića došli među poslednjima sa estradnim menadžerom Zvonkom Grujićem, ali je njihov dolazak zasenio sve. Njih dvoje su sve vreme sedeli jedno pored drugog i razmenjivali su nežnosti, a nakon nekoliko sati su ruku pod ruku otišli u hotel.

cazim i manda

 

Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Ostavi poruku