Koje su vaše najstrože čuvane tajne?

Otkad je knjiga Pedeset nijansi – Siva zaludela svet, čini se da žene daleko otvorenije govore o sopstvenim željama u krevetu. Takođe, eksperimentisanje s različitim pozama i pomagalima je prihvaćenije nego ranije, a sve u seksu (KONAČNO) počinje da se vrti oko ženskog zadovljstva.

Da li je reč o tome što žene jasno i glasno kažu šta im je potrebno da bi otkačile?

Ne maštaju samo muškarci. Seksi učiteljice, nestašna medicinska sestro, striptizeto… Pomerite se, vreme je za ispunjavanje ženskih snova!

Britanska spisateljica i novinarka specijalizovana za pitanja seksa i ljubavnih odnosa Emili Daberli objavila je novu knjigu – Garden of Desires, u kojoj su sumirane  seksualne fantazije čak 400 žena koje su joj pomogle pri istraživanju. Izdvajamo pet najčešćih!

Penis

Da li u krevetu ima mesta samo za jedan penis? Veliki broj žena otkrio je autorki knjige da su često maštale da nose ogroman strap-on dildo ili da, jednostavno, imaju penis. Otkačeno i nastrano, da, ali sve je to prirodno i deo tajni mozga…

Što više, to bolje

Grupni seks? Fantazije o grupnom seksu su, bez obzira na to da li se radi o orgiji u bazenu punom čokolade ili iznenadnom kontaktu s više seksi frajera na javnom mestu, među najpopularnijim maštarijama. Inače, kao inspiraciju za fantaziju o grupnom seksu dame su navele ideju o seksualnom odnosu bez emocija.

Veličina nije bitna

U ženskim fantazijama, sve je važnije od veličine penisa. Štaviše, mnoge žene su priznale da često maštaju o kontaktu u kom se penis uopšte ne pojavljuje! One fantaziraju da ih pljeska muževna ruka, zapljuskuje voda, maštaju o lezbijskoj orgiji… Sve to dokazuje da ženama čak nije neophodan muškarac da bi se dobro zabavile, a kamoli ogroman penis. Veličina je, dakle, bitna samo muškarcima.

Žene obožaaavaju da gledaju

Učesnice istraživanja Daberlijeve priznale su da vole da zamišljaju svoje komšije kako imaju seksualni odnos ili muškarce tokom masturbacije. Uz to, one su otkrile da uživaju u pornografskim filmovima, pa zato i ne čudi što produkcijske kuće koje snimaju filmove za odrasle sve češće na umu nemaju samo mušku publiku.

Seks nije samo seks

Naravno, ne postoji ništa bolje od penetracije, ali žene uživaju u zamišljanju prizora koji uključuju oralni seks, stimulaciju klitorisa i najrazličitije uloge i scenografije.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

 

Ostavi poruku