Interesantno mišljenje žirija!

Komentari Danijele Amidžić i Aleksandre Janković u žiriju emisije „Paparazzo lov“ izazvali su različite reakcije gledalaca jer je dovedeno u pitanje koliko su bile pristrasne i objektivne.
Konkretno, četiri člana žirija, među kojima su dve pomenute, i dva muškarca – Dr Filgud i novinar Ivan Gajić ocenjivali su u pomenutoj emisiji na „Pinku“ 15 poznatih dama u kupaćem kostimu i rangirali su ih po izgledu u ovakvom izdanju.
Interesantno je da je Soraja Vučelić završila na 13. mestu, a kao glavne zamerke Danijela i Aleksandra su navodile silikone popularne starlete.
–Ne propagiram takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! – komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.
Sa druge strane Aleksandra je komentarisala da Soraja izgleda kao slovo „S“, samo bi morala, kako je ona navela, „da i gu*u napumpa kako bi sve bilo kako treba jer ima prevelike grudi“. Jankovićeva je uočila i da Soraja ima malo „iks“ noge.
Samo nekoliko minuta kasnije Aleksandra ocenjuje izgled Cece Ražnatović, koja je zauzela prvo mesto:
–Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji!
–E sada ne mogu puno da komentarišem njen fizički izgled jer je ona legenda! – rekla je Danijela u slučaju Cece i dodala da pevačica izgleda jako negovano.
Da podsetimo, i Soraja i Ceca imaju silikonske grudi i silikonske usne, razlika je samo u tome što pevačica ima i „sređenu“ guzu.
Balkan lifestyle/Pulsonline

 

Ostavi poruku