Iskoračite iz svojih uobičajnih igri u spavaćoj sobi i predajte se ovim seksi, nezaboravnim pokretima!

Verujemo da imate sigurno listu stvari koje želite da uradite pre smrti – istrčite maraton, plivate sa delfinima, skačete iz aviona. Ali da li ste ikada napravili listu poza, ili ti zadovoljstva koje morate sebi da priuštite unutar vaša dva intimna zida?

Krajnje je vreme da popišete želje koje se tiču spavaće sobe i pohotnog, ludog seksa. Jednom kada zapišete, imaćete “slatku” obavezu da sve te želje i ispunite. A ako vam baš ništa ne pada na pamet (iako se nadamo da to nije slučaj) probajte neke od ovih 10 poza, situacija ili seksi pokreta da zapišete.

Ono što sigurno znamo je da će svih 10 dovesti vaše telo i uživanje do tačke ključanja, ali i inspirisati da probate neke nove izazove u vašem krevetu.

Gore-dole poza

Ova poza može prilično da posrami twerking ples. Ekspert za seks, Liza Svit koja je napisala knjigu 365 seksi poza, predlaže da se sagnete i stavite ruke na pod, ostavljajući zadnjicu podignutu. Muškarac treba da stane iza vas i raširi noge, držeći ruke na kukovima. Kada prodre u vas, kontrolišite brzinu pokreta gore-dole tako što ćete polako pomerati prste na stopalima pomerajući zadnjicu ka njegovim preponama. “Ovo vam daje potpunu kontrolu tokom seksa,” naglašava Svitova dodajući da je ključ zadovoljstva u uglu koji stimuliše G tačku, pružajući vašem klitorisu kompletan užitak.

Seks nakon kartke serije kardio vežbi

Najnovije istraživanje je pokazalo da žene uživaju u seksu čak 150 odsto više nakon 20 minuta intenzivnih kardio vežbi, ali da adrenalin popušta posle pola sata. Zato, čim dođete kući iskoristite priliku i odvedite partnera pod tuš na jedan brz seks. Okrenite se jedno ka drugom, vaša leđa nek budu naslonjena na zid od tuš kabine, s podignutom jednom nogom. “ On može da vam drži koleno u pregibu svog lakta  što će vas dovoljno otvoriti da prodre dovoljno duboko u vas izazivajući vaš klitoris,” izjavila je Svitova. Za što bolji užitak preporuka je da muškarac pravi blage krugove bokovima, umesto da se posluži guranjem.

Gledajte zajedno filmove erotskog sadržaja koji vas uzbuđuju

Umesto da surfujete Netflixom, iznajmite neki erotski film koji će povećati libido kod oboje! Najnovija studija je pokazala da muškarci više vole same scene seksa, dok žene uzbuđuje erotska priča koja oblikunje atmosferu. Ako su vam porograski filmovi previše, pogledajte mainstream filmove poput Divlje orhideje i Boje noći koji imaju dovoljno eksplicitnih scena, ali i dozu romantike koju žene vole da vide.

Upište neki kurs koji će unaprediti vaše seksualne veštine

Volite da idete na jogu ili časove kuvanja, pa zašto onda ne biste probali da savladate neke veštine koje bi vam osvežile seks? Na primer masažu? Ali možda i neki kurs koji se direktno tiče seksa. U poslednje vreme je sve popularniji kurs oralnog zadovoljavanja širom sveta (naravno, prvi je pokrenut u Rusiji), raspitajte se da nema negde u vašem okruženju neki sličan kurs?

Iznenadite sebe, ali i partnera novim pozama ili drugačijom vrstom vođenja ljubavi

Uskočite u krevet i za promenu probajte poze koje su totalno drugačije od  onih koje volite. Ako nikada niste praktikovali predigru i uglavnom se sve svodilo na brz ulazak, nekoliko poljubaca i milovanja, vreme je da shvatite kako seks može da bude daleko uzbudljiviji, zanimljiviji od male razonode pred spavanje. Probajte predigru, i čim uđe u vas polako ga vodite različitim pokretima od orgazma. Kako biste se prepustima svim čarima seksa, probajte tantrični seks koji vam garantuje jedinstveno seksualno uživanje.

Koristite seksi igračke

Oslobodite gornju policu koja vam je na dohvat ruke i napunite  je svim mogućim seksi igračkama, kao što su vibrator, lisice! Posebno je primamljiv vibrator koji ima dve odvojene funkcije, jednu da stimuliše G tačku, a drugu da stimuliše klitoris.

Pružite mu ledeno oralno zadovoljstvo

Umesto standardne oralne serije, držite u rukama led istovremeno igrajući se ledom u ustima, dok vas on čeka nesvestan šta mu spremate. Potom mu dajte oralan seks kako mu inače i dajete “vozeći” led gore-delo po njegovom penisu s jezikom. Kompletan osećaj najviše sliči skoku iza saune u bazen.

Zamračite sve

Seks na javnom mestu? Imali ste već seks na balkonu, u parku na brzaka. Probajte ovo: stavite traku preko očiju.  Ona će vam pomoći da isklučite sve oko vas i fokusirate se na pokrete, na seks i vaše telo. Na taj način ćete svaki minut proživeti intenzivnije.

Seks pod pritiskom vode

Voda posebno može da utiče na orgazam pošto jak pritisak vode prilično stimuliše klitoris, pružajući nam senzacionalan osećaj sličan onom koji mogu da izazovu njegove ruke ili usta, samo što je još intenzivniji, dublji, uzbudljiviji. Da biste ovu vrstu uživanja najbolje je da legnete na leđa u tuš kabini ili kadi raširenih nogu tako da vam je vagina tačno ispod slavine.

Zapišite zajedno sa partnerom sve poze koje želite da probate i na posao!

Voleli biste da otkrijete koje su njegove fantazije? Evo prilike. Uzmite olovku, flašu vina, sednite i zapišite, svako svoje želje na papir pa ih uporedite! Potom izaberite jednu koju ćete to veče da probate. Ukoliko zajedno  pričate o tome, to može da bude prilično hot pogotovo ako ćete da probate vašu ili njegovu fantaziju. S druge strane, super je ako se uopšte ne podudarate jer to znači da ste vašu listu seksi poza duplirali!

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

 

Ostavi poruku