Mada mnogi smatraju da su bezbedni u ustanovama koje su pod okriljem države, Dara Bubamara se uverila u suprotno, kada je zbog dojave o bombi u Prvom osnovnom sudu, morala da napusti suđenje!

Pevačica je prošla kroz agoniju kada su rekli da sve stranke, advokati i sudije moraju hitno da napuste sudnicu i zgradu suda, jer je javljeno da je u ovoj ustanovi postavljena bomba. Kako saznajemo, dojava je bila lažna, ali Dara se veoma potresla.

– Dara se juče rano ujutru pojavila u Prvom osnovnom sudu kako bi prisustvovala jednom suđenju. Samo što su ušli u sudnicu, stiglo je obaveštenje da svi hitno moraju da napuste zgradu jer se u njoj nalazi bomba.
Dara je odmah pohrlila napolje, a nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno je da je reč o lažnoj dojavi. Bez obzira na to, Dara se veoma uplašila za svoju bezbednost – ispričao je za “Alo!” izvor blizak pevačici, a kako bismo i od Dare saznali kako se sve desilo, pozvali smo je, ali ona je do zaključenja ovog broja bila nedostupna.
Potvrda ove informaciju stigla je od Ministarstva unutrašnjih poslova.
– Mlađi muškarac prijavio je kako je u zgradi nekadašnjeg Petog osnovnog suda postavljena bomba i policija je počela sa kontradiverzivnim pregledom – rečeno je Tanjugu, a nakon pregleda utvrđeno je da je dojava lažna.
Balkan lifestyle/Alo.rs

 

Ostavi poruku