Naslovna Muzika Goga Sekulić: Igorovi roditelji su mrtvi za mene!

Goga Sekulić: Igorovi roditelji su mrtvi za mene!

0

Pevačica Goga Sekulić će se po svemu sudeći ponovo naći na sudu sa svekrvom Zoricom Terzin, majkom njenog pokojnog muža Igora Ramovića.

Zorica je nezadovoljna odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je pevačici dodelio ključeve od stana u kome je živela sa njenim sinom Igorom Ramovićem, koji je u julu prošle godine preminuo od raka pankreasa u nemačkoj bolnici.

– Gogina svekrva planira da proda stan u kome je njn sin živeo sa pevačicom, Nezadovoljna odlukom suda, ali ne može jer je sud ključ dodelio Gogi. Zorica je rešila da ponovo pokrene postupak, ali je čekala da prođe nekoliko meseci od sudske odluke. Iako Sekulićevu ne zanima taj stan, već stvari koje su u njemu bile , a koje je mimo njene volje i znanja iznela Zorica, ona na sve načine pokušava da povrati dragocene stvari i uspomene koje su ostale, a koje nije mogla da iznese posle sahrane jer je svekrva promenia bravu – priča izvor.

Kada su pozvali Gogu, pevačica je za vikend čistila sneg koji je napadao na spomenik njenom suprugu

– Molim vas nemojte nikad više da me pitate za te ljude. Oni su za mene umrli onog trenutka kada sam sahranila supruga. Dotična gospođa za koju me pitate me ne zanima, kao ni nikakva suđenja niti sudovi. Ta tema se smučila i bogu i narodu. Posvetila sam se isključivo privatnom životu i karijeri. Meni će Igor doživotno ostati u najlepšem sećanju jer je bio čovek mog života, a njegovi roditelji me više ne zanimaju – rekla je atraktivna brineta.

Balkan Lifestyle/Nase novine

 
Source: Balkan Lifestyle

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version