Naslovna Srbija Otac Vlade Divca poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Otac Vlade Divca poginuo u saobraćajnoj nesreći!

0

Automobil kojim je najverovatnije upravljala Radmila Divac (72) udario najpre u stub, a zatim sleteo s puta i nekoliko puta se prevrnuo. Milenko Divac (77) izdahnuo u čačanskoj bolnici.

Milenko Divac (77), otac proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ovčar Banje, u selu Međuvršje, nedaleko od manastira Vavedenje, saznaje Kurir!

U ovom udesu Divčeva majka Radmila (72) je teško povređena i ona je prebačena u čačansku bolnicu, a prema nezvaničnim informacijama, njeno stanje je stabilno i ona nije životno ugrožena. Kako saznajemo, u trenutku sudara Milenko i Radmila su putovali iz pravca Beograda ka Prijepolju.

– Prema prvim informacijama, vozilom je upravljala Radmila, budući da Milenko već godinama nije seo za volan. Uviđajem je utvrđeno da je vozilo, u kom su bili supružnici Divac, nedaleko od manastira Vavedenje najpre udarilo u stub, a zatim sletelo s puta i nekoliko puta se prevrnulo – rekao je izvor Kurira!

Dr Miroslav Sretenović, porptarol čačanske bolnice, potvrdio je za Kurir da je M. D. primljen s teškim povredama od kojih je ubrzo izdahnuo.

– R. D., koja je bila saputnik u kolima takođe je zadobila teške povrede, ali njene povrede nisu opasne po život. Kod nje je reč o ortopedskim povredama – potvrdio je dr Sretenović. Uviđaj na mestu nesreće još traje.

– Zasad ne možemo da govorimo o uzrocima koji su doveli do saobraćajne nesreće. Pretpostavljamo da je loša vidljivost i magla na tom delu puta razlog zbog kojeg je vozilo sa roditeljima proslavljenog košarkaša udario u stub – rekao je izvor Kurira.

 

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku

Exit mobile version