SHARE

Голман Црвене звезде Денис Шефик рекао је за “Новости” да је одлука да брани за Црну Гору била грешка. Шефик је такође истакао да му нигде у каријери није било као у Црвеној звезди, за коју брани свим срцем иако важи за навијача Партизана.

Голман Ватерполо клуба Црвена звезда Денис Шефик открио је у разговору за Новости да одлуку да брани за Црну Гору сматра великом грешком.

На Олимпијским играма у Пекингу, где је српски тим освојио бронзану медаљу, Шефик се потукао са Александром Шапићем. Након Игара, Шефик је одлучио да брани за Црну Гору.

„Направио сам грешку што сам одлучио да браним за национални тим Црне Горе. Све што сам годинама стварао, деградирао сам за те две године”, рекао је Шефик.

„После онога што сам доживео у Пекингу, где нисам заслужио да тадашњи селектор Удовичић има такав однос према мени, схватио сам да сам завршио у репрезентацији. Сетио сам се да сам у Јадрану направио име, а имао сам и осећај да им дугујем, да су заслужили да браним за њих. Само није испало ни приближно онако како сам планирао. Чак је по мене било веома лоше”, истакао је Шефик.

Он је још рекао да, без обзира на то што важи за навијача Партизана, за Црвену звезду брани свим срцем и да верује да су навијачи то и препознали. “Делијама” је захвалан и на феноменалној подршци.

„Увек сам према свима искрен. Многи моји другови с којима сам одрастао мислили су да када играм за Звезду нећу дати све од себе. Али, ја не бих могао себе у огледало да погледам. Мислим да су Звездини навијачи то препознали”, закључио је један од најбољих голмана на планети.

SHARE

Оставите одговор