Nemanja Vidić je učinio human gest! I to kakav. Uplatio je 126.000 evra na račun Nedeljka Dimitrijevića, oca pokojnog druga Vladimira Dimitrijevića, kako bi mogao da kupi stan.

Tokom nedavnog tradicionalnog Memorijalnog turnira „Vlada Dimitrijević“ u Raški, Vidić je u telefonskom razgovoru s Nedeljkom izrazio želju da određenom sumom pomogne njegovoj porodici. Pitao ga je da li ima devizni račun, a na dobijen negativan odgovor poručio mu je da to učini što pre – pišu Novosti.

Posle otvaranja računa, Nedeljko Dimitrijević je otišao u banku. Službenica ga je upitala: „Znate li vi koliko imate na računu?“ Dimitrijević je odgovorio da ne zna, a pomislio je, nekoliko hiljada evra… Kad mu je radnica u banci saopštila da na računu ima 126.000 evra, nije mogao da poveruje! Odmah je pozvao Nemanju da se zahvali, a veliki as i čovek mu je savetovao da kupi stan u Beogradu i ako mu nedostaje još para, da mu se javi.

Nemanja Vidić i Vladimir Dimitrijević su bili najbolji drugari u omladinskoj školi Crvene zvezde. Dimitrijević je preminuo na treningu, 2001. godine.

Ostavi poruku