SHARE

Кад се сазнало да је Северина (40) у вези са српским ‘краљем бакра’ Миланом Поповићем (47), до тад непознати предузетник преко ноћи је постао звезда. Медији су се почели бавити његовим бившим везама, истраживали како се обогатио, колико је тачно ‘тежак’… писало се чак да има двоје деце. Милан је сада део Северинине прошлости. Био је пети мушкарац у њеном животу који ју је запросио. Прекинули су јер су били потпуно различитих карактера и више нису могли да буду заједно.

Прва пропала љубав

Северина је била верена укупно пет пута, али ни један од ње није направио ‘поштену жену’ и оженио је. Први који је освојио срце лепе Сплићанке био је певач групе Којоти Ален Марин. Били су заједно 90-их. Прекинули су без већих скандала, а Ален се касније оженио позоришном глумицом Гораном Врдољак с којом има и кћер.

Варгек је оставио због порнића с Лучићем

Након прекида с Аленом, Северина се кратко забављала с тајкуном Миланом Лучићем. Од њега је на дар добила коња, а незабораван је и порнић који су снимили на његовој јахти. Порно филм је угледао светло дана на лето 2004. године, када је Северина већ била у вези с предузетником Срећком Варгеком. Били су верени и Срећко је био пун подршке кад је Северинин порнић преплавио медије. Убрзо је ‘променио плочу’. Разљутио се што је певачица порнић хтела заштитити као ауторско дело. Назвао ју је производом и оставио.

Ни млађи и слађи није био онај прави

Тек две године након скандала с порнићем Северина је поново пронашла срећу у љубави. Заљубила се у млађаног Мату Чуљка. Заједно су били годину и по. И Мате ју је, наравно, запросио и она је рекла да би се радо удала за њега. Прекинули су пар дана пре њеног 35. рођендана.

Власника теретане оставила због ‘краља бакра’

У лето 2008. у Северинин живот ушетао је Ријечанин Славко Шајиновић. Верили су се, заједно почели да граде троспратну кућу изнад Ичића, а већ су испланирали и распоред соба. Северина га је након две и по године везе оставила због Милана у којег се заљубила док му је певала на рођенданској прослави. Каже да ју је освојио јер је од првог дана везе говорио да жели дете с њом.

 

SHARE

Оставите одговор