Lider Demokratskog Fronta (Df) Miodrag Lekić kazao je da se opozicija nalazi pred velikom pobedom na izborima, obećavajući da će osloboditi zarobljene državne institucije i od Crne Gore napraviti pravnu, a ne jednopartijsku državu.

Džaba nama koja će se zastava vijoriti ispred Skupštine Crne Gore ili državnih institucija ako su one zarobljene, rekao je Lekić na predizbornom skupu Df-a u Pljevljima.

Predsednik Nove srpske demokratije i član Predsedništva Df-a Andrija Mandić pozvao je Bošnjake da ne nesedaju na propagandu vladajuće koalicije da je taj opozicioni savez velikosrpski projekat. On je takve navode nazvao obmanama predsednika DPS-a Mila Đukanovića koji time, kako je kazao, pokušava da prevari manjine u Crnoj Gori, prenose podgorički mediji.

Nikada ništa loše nisam uradio ni jednom Bošnjaku ili predstavniku bilo kog drugog naroda. Ja nisam zaplakao ni jedno bošnjačko dete, pomagao sam ljudima dobre volje, poštovao i uvažavao svakog, ali takođe njegovao i čuvao svoju porodičnu tradiciju i pretke, rekao je Mandić.

Ostavi poruku