Istina je, više nismo zajedno – priznala je splitska pjevačica u novom broju hrvatskog izdanja magazina Gloria, otkrivši tako da je nestalo ljubavi između nje i srpskog biznismena Milana Popovića, oca njenog sina Aleksandra.

Premda je započela prije gotovo dvije godine, ljubavna priča kraljice estrade i kralja bakra – kako su mediji prozvali splitsku pjevačicu Severinu (40) i srpskog biznismena Milana Popovića (47) – ne prestaje dizati prašinu. Štaviše, dosegnula je kulminaciju.

Tako se u istoj sedmici dogodilo da je Popović u razgovoru za srpsko izdanje Glorije otkrio da mu zaručnica i sin, kada nisu s njim, strašno nedostaju, da bi on i Severina voljeli imati puno djece te da čak razmišljaju i o posvajanju.

A ona je hrvatskoj Gloriji, pak, otkrila nešto posve suprotno. Iz toga je lako zaključiti da nešto jako ne štima u njihovom odnosu i kako je zapravo kratak put od velike ljubavi do velike tuge.

Tako je i na pitanje koliko su tačne sve učestalije priče da između nje i Milana Popovića postoje nepomirljive razlike, štaviše, da su prekinuli vezu, pjevačica odgovorila:

– Istina je, nismo više zajedno.

 

Ostavi poruku