Naslovna Vijesti Bosić: Bolje ići makadamom na posao nego asfaltom do Biroa za zapošljavanje

Bosić: Bolje ići makadamom na posao nego asfaltom do Biroa za zapošljavanje

0

Srpska demokratska stranka (SDS) će na osnovu dosadašnjih rezultata lokalnih izbora učestvovati u vlasti u 40 opština, rekao je predsjednik te stranke Mladen Bosić, ali i dodao da uprkos odličnim izbornim rezultatima nije vrijeme za slavlje i euforiju, jer predstoje ozbiljni i veliki zadaci.

„Situacija u RS je teška, a pred novim načelnicima je ogromna odgovornost da pokušaju napraviti bolje uređenje u opštinama nego što je bilo u prethodnom periodu“, rekao je Bosić.

On je na konferenciji za novinare naglasio da od načelnika SDS-a očekuje da rade u interesu svih građana, ali i da će rukovodstvo stranke zahtijevati od njih da ne bude revanšizma.

„Načelnici iz redova SDS-a imaju zadatak da snime situaciju jer ima opština u kojima je stanje jako teško, da informišu javnost, a takođe i da pokrenu odgovornost za one koji su neodgovorno obavljali funkcije“, rekao je Bosić.

Naglasio je i da će SDS učiniti sve kako bi se stanje promijenilo u interesu svih građana RS.

„Teško je vrijeme u kojem žive naši građani. Ono što je naš prioritet je stvaranje ambijenta da građani najzad počnu da žive od svog rada jer u svakom slučaju je bolje ‘ići makadamom na posao nego asfaltom do Biroa za zapošljavanje'“, rekao je Bosić.

Naglasio je da SDS ima znanja, snage i volje da sve resurse aktivira u interesu boljeg života građana.

 

NEMA KOMENTARA

Ostavi poruku Cancel reply

Exit mobile version