SHARE

Никола Карабатић је решио да прекине тишину поводом скандала о намештеном мечу који је потресао француски рукомет.

Један од најбољих играча рукомета свих времена обратио се јавности на фејсбуку. Поред њега, суд у Француској је подигао оптужнице против његовог млађег брата Луке и бившег српског репрезентативца Младена Бојиновића. Они су оптужени да су наместили утакмицу Монпеље – Сесон Севиње.

“Дуго сам ћутао, дугујем вам ове речи. Да ли се кладим? Не, не кладим се. Зашто се моја девојка кладила? Има већ две године како прати Монпеље и знала је каква је ситуација. Ми смо већ обезбедили титулу, пет главних играча је било повређено и већ смо поражени од Нима. Све је указивало на то да тим није у најбољој форми. Оптужбе да смо наместили меч су веома ружне и интолерантне, нарочито јер мој млађи брат и ја нисмо играли. Немам речи за такав третман. Посветио сам живот рукомету од рођења, борио сам се константно и нашао у овој ноћној мори. Хвала свима који ми помажу у овим тешким тренуцима”, написао је Карабатић на сопственом фејсбук профилу.

Истрага у Француској покренута је због повећаног броја уплата у кладионицама на пораз Монпељеа, а сумња се да су супруге и девојке рукометаша, као и неколико особа запослених у клубу уплатили пет хиљада евра што им је донело зараду близу 200.000 евра.

SHARE

Оставите одговор